Skip to main content

VIDEO. Filmul Ramon, cu Pavel Bartoş în rol principal, a intrat pe platforma Voyo

 
VIDEO. Filmul Ramon, cu Pavel Bartoş în rol principal, a intrat pe platforma Voyo

VIDEO. Comedia românească Romon a intrat pe plaforma Voyo, deţinută de Pro TV. Filmul lui Pavel Bartoş este disponibil începând de luna aceasta pe Voyo.

Publicitate

Lansat în cinematografe în februarie 2023, filmul cu Pavel Bartoş în rol principal poate fi văzut şi pe Netflix.

„Ramon este un fel de Forrest Gump", a povestit Pavel Bartoş într-un interviu pentru Paginademedia.ro. „Are inocenţa lui. Dar are ceva şi din Louis de Funes, din Chaplin... toţi actorii mei preferaţi s-au adunat la un loc", a mai spus actorul.

Pavel Bartoş este actor în filmul Ramon, dar este şi unul dintre producători, alături de regizorul Jesus del Cerro, este şi unul dintre scenarişti, alături de Anghel Damian şi Lia Bugnar

Din distribuţia filmului fac parte: Alexandru Ion, Teona Stavarachi, Selly, Doru Cătănescu, Gabriela Iliescu, Bogdan Farcaş, Carmen Tănase, Bogdan Horga, Iulian Postelnicu, Ecaterina Lupu, Ana-Maria Caliţa, Oana Zara, Cezar Antal, Marius Damian, Andreea Esca, Smiley, Elvira Deatcu, Andreea Vasile şi Ionuţ Rusu.

Pavel Bartoş:

”Sunt foarte fericit că, de acum, filmul Ramon este disponibil şi pe VOYO.După toate reacţiile extraordinare pe care le-am primit anul trecut în sălile de cinematograf, vă invit, cu mic, cu mare, de la copii, la părinţi, de la nepoţi, la bunici, să râdeţi şi să vă bucuraţi împreună cu Ramon, poate cel mai bun om de pe planetă, dar şi poate cel mai romantic om... de pe planetă.

Chiar dacă-l veţi urmări în premieră sau revedea, nu uitaţi că este alegerea perfectă pentru întreaga familie!”

VIDEO. Ramon - secvenţe din film

Povestea din film

Viaţa lui Ramon este dată peste cap de apariţia unei femei de care se îndrăgosteşte iremediabil. Acesta decide să lase totul în urmă şi să plece la Bucureşti, pentru a-şi întâlni marea iubire.

Doar că viaţa la oraş nu e uşoară, iar totul se complică atunci când ajunge să fie suspect principal în cel mai mare jaf al secolului. 

Interviul integral cu Pavel Bartoş: Ramon e un fel de Forrest Gump, are şi ceva din Louis de Funes, din Chaplin din toţi actorii mei preferaţi

VIDEO. Pavel Bartoş, în studioul Paginademedia

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus