Skip to main content

Chef Florin Dumitrescu, prima reacţie după ce Antena i-a mai deschis un proces: „După o viaţă petrecută departe de ilegalităţi şi departe de conflicte, mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanţă”

 
Chef Florin Dumitrescu, prima reacţie după ce Antena i-a mai deschis un proces: „După o viaţă petrecută departe de ilegalităţi şi departe de conflicte, mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanţă”

În ziua în care a aflat că Antena îl dă din nou în judecată, Chef Florin Dumitrescu a avut o primă reacţie. 

Publicitate

„Inca un proces. Hai ca se poate! Dupa o viata petrecuta departe de ilegalitati si departe de conflicte ma trezesc cu 4 PATRU procese in instanta, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne fereste”, a comentat Florin Dumitrescu într-o postare, alături de o fotografie în care s-a pozat cu cererea pentru judecător pentru a-şi studia noul dosar în care a fost acţionat în judecată. 

De data aceasta, Antena l-a dat în judecată atât pe Dumitrescu cât şi pe soţia sa, Cristina Sima Dumitrescu, după cum a anunţat Paginademedia.ro în premieră încă de ieri

„Am invatat multe in ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului si am inteles ca hartia suporta orice, dar chiar si asa, deja incepe sa imi fie teama sa nu se ajunga si la alte chestii. Poate ar fi cazul sa imi fac un filmulet cu semnele corporale si sa imi las gps-ul pornit constant sa pot fi gasit in orice situatie ca practic doar atat a mai ramas. Sa va fie cu noroc si sanatate, dragi fosti colegi si fosti angajatori, poate la un moment dat o sa reveniti la ganduri mai bune!”, a mai continuat Dumitrescu. 

Amintim că pe 12 martie, Antena Group a înregistrat la Tribunal noia cţţiuni împotriva celor trei Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Acesta este al treilea proces pe care compania îl deschide pe numele foştilor colaboratori. 

 

Aceste acţiuni în instanţă vin după ce Antena a decis să renunţe la cei trei ca urmare a faptului că au refuzat să mai participe la filmarea celui de-al 13-lea sezon, invocând oboseala. 

Antena a adus deja nume noi în locul celor trei, iar noul sezon al emisiunii Chefi la cuţite urmează să se lanseze în curând. 

În tot acest război, în ultimele săptămâni, doi dintre cei trei chefi au ieşit şi ei la „atac”. 

Florin Dumitrescu spunea cu câteva săptămâni în urmă că a ajuns în situaţia să nu poate vorbi şi să nu se poată apăra public din cauza contractului de confidenţialitate pe care l-a semnat cu trustul media. 

„Nu pot nici să reacţionez public la băţul băgat prin gard de diverşi oameni sau diverse articole. Bă, dar începe să deranjeze un pic. Şi de-aia spun: Dumnezeu e sus şi vede. Şi tot răul ăsta pe care îl fac unii oameni, gratuit şi din simplă  răzbunare se va întoarce împotriva lui”, a continuat Dumitrescu.

„Eu, personal, vă spun sincer, timp de nouă ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mişto şi mi-am dedicat aceşti ultimi nouă ani cu speranţa că fac bine. Bă, s-au şters cu buretele. Nouă ani de zile eu n-am existat din punct de vedere profesional. Şi atunci ce fac? Nu stau eu liniştit lângă familia mea? Un timp pe care l-am pierdut efectiv departe de ei cu compromisurile toate pe care le-am făcut de-a lungul vremii. Compromisuri de care habar nu aveţi niciunul dintre voi la ce compromisuri am fost „supus”, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat”, a spus Florin Dumitrescu. 

Cătălin Scărlătescu a fost şi mai dur în afirmaţii. Acesta a declarat cu câteva zile în urmă, în Cancan, că au decis să dea la rândul lor Antena în judecată pentru că nu au fost plătiţi pentru sezonul 12 Chefi la Cuţite, care a fost pe post toamna trecută. 

În replică faţă de afirmaţiile lui Scărlătescu, reprezentanţii Antena au declarat:

„Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată. În privinţa celorlalte declaraţii ale acestuia, sunt afirmaţii făcute în necunostinţă de cauză”, a declarat compania pentru sursa citată.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus