Skip to main content

„Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. După Florin Dumitrescu, şi Cătălin Scărlătescu se dezlănţuie la adresa Antenei şi dezvăluie motivul pentru care Chefii au dat televiziunea în judecată.

 
„Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. După Florin Dumitrescu, şi Cătălin Scărlătescu se dezlănţuie la adresa Antenei şi dezvăluie motivul pentru care Chefii au dat televiziunea în judecată.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei foşti Chefi la Cuţite de pe Antena 1, a vorbit despre motivele pentru care el şi colegii săi au decis să dea Antena Group în judecată, dar a venit şi cu o serie de atacuri la adresa televiziunii. Paginademedia.ro a anunţat în premieră încă de săptămâna trecută că cei trei Chefi au dat Antena în judecată. 

Publicitate

Scărlătescu a declarat tabloidului cancan.ro că motivul pentru care au decis să acţioneze Antena în judecată a fost că nu şi-au primit banii pentru sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuţite, show care care s-a încheiat toamna trecută. 

Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toţi banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanţi ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciţi cu sudoarea frunţii.

După ce m-au dat în judecată şi mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieţii ăia care au cerut milioane, ştiu să numere atât? Nu este o situaţie delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereţi”, a declarat el pentru cancan.ro.

Scărlătescu a continuat atacurile la adresa Antenei Group, spunând că după Antena 1 „nu există moarte” şi că nu Antena i-a făcut pe ei, ci ei au făcut Antena mare.

„Există viaţă în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating.

Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alţii şi mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta.”, a continuat Scărlătescu. 

„Este cineva acolo care vrea răul Antenei”

Cătălin Scărlătescu susţine că cineva din interiorul Antenei vrea răul trustului. Mai mult decât atât, el a vorbit şi despre plecările şocante ale mai multor vedete, precum Dan Negru, Mihai Bendeac şi Cosmin Seleşi.

Scărlătescu, pentru cancan.ro:

„Sunt nişte băieţi acolo care încă se mai cred în epoca de piatră. Cred ei că pot să facă rău oamenilor. Bătrânul Voiculescu încă nu s-a trezit să vadă ce a lăsat în urmă acolo. Gândiţi-vă doar anul trecut câte vedete le-au plecat.

Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer. Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forţaţi pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simţ să înţeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei aşa că sunt stăpâni.

Gândiţi-vă… au plecat Bendeac, am plecat noi trei, a plecat Cosmin Seleşi, a plecat Dan Negru şi mai câţi de la Observator, de la Antena Stars. Să faceţi o listă să vedeţi câţi oameni de valoare au plecat de acolo, noi fiind cei mai puţini valoroşi. Şi o să mai plece. Atitudinea asta nu poate să ducă la un lucru bun. Eu nu pot să blamez pe cineva, doar sistemul lor ciudat.

Când o să se trezească Voiculescu şi o să vadă ce jaf au făcut ăia din televiziunile lui… unii care se cred oameni de televiziune. Vi se pare normal să plece atâţia? Cum să nu te înţelegi cu cei trei chefi care ţi-au adus cel mai mare rating din istoria Antenei 1.

În discuţiile noastre, niciodată nu s-a pus problema de bani. Nu s-a ajuns la vreo negociere. Era vorba doar de timp.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu. 

Antena Group a comentat pentru cancan.ro afirmaţiile lui Cătălin Scărlătescu: 

„Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată. În privinţa celorlalte declaraţii ale acestuia, sunt afirmaţii făcute în necunostinţă de cauză”, a declarat compania pentru sursa citată. 

Paginademedia.ro a solicitat de asemenea o poziţie companiei pe acest subiect, însă până la momentul publicării acestui articol nu am primit. 

UPDATE. 17.00. Antena Group a trimis Paginademedia.ro aceeaşi poziţie ca şi în cazul site-ului cancan.ro: 

Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată. În privinţa celorlalte declaraţii ale acestuia, sunt afirmaţii făcute în necunostinţă de cauză. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus