Skip to main content

„Focus la Prima Oră” şi în weekend. Matinalul de la Prima TV va avea o zi în plus

 
„Focus la Prima Oră” şi în weekend. Matinalul de la Prima TV va avea o zi în plus

Prima TV aduce „Focus la Prima Oră” şi în weekend. Matinalul prezentat de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici va avea o zi în plus. 

Publicitate

De la finalul acestei săptămâni se va vedea şi duminica, de la ora 9:00 la ora 11:00. Prima ediţie de weekend va fi pe 20 iunie. 

În rest, producţia este programată de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00. 

„Ediţia de duminică este similară cu cea din timpul săptămânii, în sensul în care nu scăpaţi de mine şi de Daniel, însă conţinutul este mult diferit.  Tonul este unul pozitiv, cu ştiri vesele sau, pur şi simplu, de interes national şi nu numai.

Practic, un telespectator care a fost rupt de realitate în timpul săptămânii, duminică de duminică va putea afla, de acum încolo, ce e nou”, a spus Irina Gologan, partenera de prezentare a lui Daniel Osmanovici. 

Emisiunea a fost lansată pe 1 februarie, iar producător este Septimiu Sărăţeanu. Vinerea trecută, „Focus la Prima Oră” a fost, pentru prima dată în cele patru luni, pe locul patru în topul audienţelor pe publicul tânăr, după Pro TV, Antena 1 şi Kanal D. A fost cea mai bună clasare de la lansare. 


Citeşte şi: Matinalul Prima TV, cea mai bună plasare pe publicul tânăr de la lansarea emisiunii


Citeşte şi: VIDEO. Matinalul de la Prima TV începe luni. Totul despre proiect, cu producătorul Septimiu Sărăţeanu


Citeşte şi: OFICIAL. Prima TV anunţă noul matinal, unde unul dintre prezentatori este Daniel Osmanovici


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Ce fatza de schimbator de valuta are baiatul asta.
  • Mark Mark
    Nici nu au ce știu eu ce bani, nu-și pot permite producții scumpe, ar ieși în pierdere. Nici infrastructură nu-și pot permite, voi nu vedeți în ce decoruri improvizate prin sufragerii își filmează emisiunile?!
  • B.A.M B.A.M
    De ce duminică și nu sâmbătă? De ce sâmbăta e "bau-bau-ul săptămânii"? E deja un trend cu emisiunile de duminică dimineață la Prima TV și Antena 1. De ce nu fac același lucru și pentru sâmbătă sau doar sâmbăta ca aibe legătură cu restul săptămâni (luni-sâmbătă)?!
  • Iuli Iuli
    @Arpad P, de ce încalcă Codul Muncii din moment ce ei sunt în emisie timp de 3 ore și dacă le aduni fără pauze publicitare ajungi la 2 ore. Practic ei pe Săptămână lucrează 15 ore în direct cu tot cu publicitate.

    Unii prezentatori/moderatori vin la muncă doar la machiaj, intră live și după pleacă acasă, fără să facă parte din realizarea subiectelor zilei sau la ședințele de emisie LIVE.

    Salariile trebuie mărite pentru cei din spatele camerelor, adică producția, nu producătorul.
    Iar Osmanovici să ia bani mai mulți când știe să vorbească fără bâlbâieli.
  • Adi Adi
    Dinescu sigur e cel mai bun magnet pentru tineri. Dacă vor mai merge mult pe mâna lui Nicoara, si pe ,,profesionalismul,, oamenilor de la Cluj, Teszari si Tomșa o iau la vale rău. Cum care Teszari?
  • ddd ddd
    proiectul regândit de Clever media a pornit anapoda Din punctul meu de vedere când vor înțelege că dacă chiar vor să ridice Prima TV și automat tot grupul au nevoie de o infuzie semnificativă de conținut în special în Prime time au făcut 3 emisiuni de când au preluat postul din care doar emisiunea lui Dinescu este cât de cât de urmărit restul sunt de televiziune cu costuri și pretenții mici

    orice proiect care vrea o expunere o relansare și acces la cașcaval din piață sau de la cabliști pleacă mai întâi cu un restart Pe grila de Prime time nu cu grila unde se uită băbuțele la Mireasă pentru fiul meu Măruță sau mai știu ce
  • Haha Haha
    Fraților, Focus este o copie ilegala de proasta a observatorului inainte de asi schimba grafica anul trecut
    Bai...totul e la fel,tot conceptul,introul,forma platoului,modul in care se prezinta meteo,sport ,pasa cu reporterii,si sa nu uitam ca Berecleanu e seara si Osmanovici dimineața,
    Stau si ma uit si ma minunez cata lipsa de imaginatie au unii
  • Adi Adi
    Arpad, sigur le-au mărit salariile. Si lor și celor din regie. Plus ore suplimentare. Ce mai contează o sculare la 5 dimineața?
  • Arpad P Arpad P
    Doi oameni cu copii mici acasa si unul cu 178 de caini (Sarateanu) ard de nerabdare sa vina si duminica la saormarie pe aceiasi bani. Hmmmm, e cam contrar Coduui Muncii. E clar ca ceva nu merge si ca, probabil, li s-a aratat usa iar ei incearca sa compenseze. Altfel, Anca Budinschi e pe plecare, Vlad Sterescu e pe zero barat (ca intotdeauna) la inspiratie si Adrian Tomsa, mogulas de duzina, simte ca i se cam termina banii. Figiti, care mai puteti!

Trimite un comentariu

sus