Skip to main content

Fuego revine cu un nou sezon „Drag de România Mea”, la TVR. De când?

 
Paul Surugiu - Fuego. Foto: TVR
Paul Surugiu - Fuego. Foto: TVR

Paul Surugiu-Fuego se întoarce la TVR cu un nou sezon al emisiunii „Drag de România Mea”.

Publicitate

Al şaptelea sezon al producţiei va începe duminică, 10 octombrie, de la ora 15:00, pe TVR 2.

În prima ediţie sunt invitaţi: Carmen Tănase, Ionuţ Ungureanu, grupul muzical Provincialii, Alina Mavrodin (directorul festivalului „Crizantema de Aur”), Diana Matei şi Taraful Cleante.

Printre invitaţii din această toamnă se mai numără Maria Ciobanu, Dan Puric, Marius Manole, Cornel Palade sau Romică Ţociu.

Paul Surugiu - Fuego, despre noul sezon „Drag de România Mea”:

"Când am început să fac emisiunea la TVR 2, al cărui sezon şapte debutează duminică, pe 10 octombrie, de la ora 15.00, din drag de România, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă, că poate fiecare poveste pe care noi spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu ştiu cine sunt oamenii care au definit şi definesc ţara asta.

Nu ştiu cât am reuşit, dar ştiu că uitându-mă la emisiunile realizate de mine şi de echipa mea, sunt mândru că nu ne-am luat după modă, că n-am fugit după o audienţă absurdă, doar de dragul de-a fi şi că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a ne poziţiona pe o plajă care nu ne specifică.

Şi asta ne-a adus succesul, oamenii ne urmăresc, de toate vârstele şi mereu găsesc în emisiunea noastră ceva interesant de văzut. Nu suntem cei mai buni sau mai deştepţi, nu am reinventat roata cea mare, dar sunt sigur că oferim calitate şi nu prostim sau minţim poporul cu televizorul.

Ce facem noi în fiecare duminică la TVR 2, nu e adevărul universal valabil şi nu trebuie să placă tuturor. Este doar o modalitate prin care arătăm că ne pasă, că luptăm cu subcultura şi încercăm să oferim o variantă de rezervă în caz că cineva îşi dă seama că România noastră are valori, are muzică frumoasă, cu accente corecte, are eroi care ştiu să vorbească corect în limba lor şi care au ceva de spus, până la urmă, într-un show de divertisment."

 

CITEŞTE ŞI: Ce vedem la TVR? Prezentatori noi la matinal. Chioţea trece pe o emisiune medicală. Revine Ora de ştiri la TVR 2. Grila completă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pilă Livia Pilă
    Carmen Tănase si Dan Puric? Pe când si Monica Popa, si Diana Sosoaca? Sa ni se arate ca TVR se situează pe pozitii anti-vaxeri? Bravo, Ramona Săseanu, bravo Carlita Tompea! Sunteti de milioane
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Exact de Fuego aveam nevoie. Și de invitați de aleasa anvergura intelectuala precum Palade, Tociu sau Dan Puric. Nici o diferență între directoratul Ramonei Saseanu și cel al Doinei Gradea. Carla Tompea e nemuritoare. Trăiește pe umerii lui Marx.

Trimite un comentariu

sus