Skip to main content

Jurnaliştii de la G4media lansează o nouă publicaţie. Va conţine ştiri despre alimente bio, mâncare sănătoasă şi diete

 
Jurnaliştii de la G4media lansează o nouă publicaţie. Va conţine ştiri despre alimente bio, mâncare sănătoasă şi diete

Site nou. Jurnaliştii de la G4media.ro lansează o nouă publicaţie de ştiri. Noul site se numeşte G4Food.ro şi va conţine ştiri, analize, reportaje şi interviuri din domenii variate, printre care: alimente bio, mâncare sănătoasă, diete, hrană tradiţională, evenimente de profil, pieţe.

Publicitate

De asemenea, noua publicaţie va scrie şi despre evoluţia preţurilor sau FoodTech – tehnologiile care revoluţionează producţia de hrană într-o lume tot mai populată şi poluată, scrie g4media.ro.

G4Food este fondat de Dumitru Bădiţa, jurnalist cu o experienţă de peste 20 de ani, care deţine site-ul lantulalimentar.ro, lansat in 2019. Este, practic, o asociere între Dumitru Bădiţa şi grupul G4Media.

Site-ul este deja online şi conţine mai multe articole semnate de George Mănescu, Adrian Popa (project managerul G4Food) şi Tania Fântână (nutriţionist).

Adrian Popa, project managerul G4Food, are 18 ani de experienţă în presa centrală şi este specializat pe domeniile economic şi tehnologie. 

Adrian a fost redactor-şef la Mediafax.ro, Gandul.info şi Go4it.ro. A mai lucrat la Evenimentul Zilei, Forbes România, Cotidianul şi Banii Noştri.

Noua publicaţie G4Food va fi lansată în cadrul unui eveniment organizat de publicaţie: conferinţa Gustul ideilor profitabile în industria agroalimentară - Ingredientele bunei colaborări între fermieri, procesatori, retaileri.

„G4Food îşi propune să devină principala sursă de noutăţi despre jucătorii din domeniu, activitatea lor şi un ghid pentru oamenii care doresc să trăiască sănătos, pentru cei care au nevoie de informaţii despre alimentele şi băuturile care îi pot susţine în diverse activităţi sportive, dar şi pentru oricine vrea să fie la curent cu cele mai noi ştiri din domeniul agro-alimentar”, se arată pe site-ul g4media.ro.

Pe lângă G4Media, primul site fondat de jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi, din portofoliul grupului G4 mai face parte şi site-ul Economedia.ro. Site-ul economic a fost lansat în martie 2021, iar G4Media în 2018, dar tot în luna martie.

Citeşte şi: Dan Tăpălagă şi Cristi Pantazi au lansat proiectul G4Media.ro, ce se va axa pe anchete, investigaţii şi analize pe marile subiecte


Citeşte şi: La trei ani după G4Media, jurnaliştii Tăpălagă şi Pantazi fac şi un site economic. Redactor-şef: fosta şefă pe economic de la Adevărul

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus