Skip to main content

George Buhnici, după scandalul zilei: "Pedofilia e o crimă şi trebuie pedepsită". Cum a ajuns subiectul zilei şi ce spune despre declaraţia "am o nevastă care arată ca o minoră"? "Era o metaforă"

 
Sursa foto: Facebook/George Buhnici
Sursa foto: Facebook/George Buhnici

Fragmente din declaraţiile date de George Buhnici unui reporter de la Xtra Night Show au declanşat scnadalul ultimelor zile pe online. De pe plaja de la Neversea, George Buhnici a spus, printre altele că "am o nevastă care arată ca o minoră", a vorbit despre "fete care arată bine şi care nu arată bine" - "Mai mergeţi pe la sală, fetelor". "Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare", a mai spus în interviu.

Publicitate

Într-un text publicat astăzi, George Buhnici reacţionează la acuzaţiile de misoginism şi pedofilie: 

"Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă şi trebuie pedepsită! Îmi iubesc soţia şi încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc."

O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă, mai notează Buhnici.

Detalii, în continuare:

Totul a pornit de la un interviu luat de un reporter de la Capatos pe plaja de la Neversea, În plin festival. Interviul difuzat de Antena Stars nu mai este public pe youtube.

Ce a spus George Buhnici (transcriere via Libertatea):

Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în faţa pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, şi să ne bucurăm că nu suntem acolo şi suntem aici şi să ascultăm muzică bună

Şi-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut şi fete care nu arată foarte bine. Şi nu aş vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăţi piele şi sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi şi cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare!

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele. Jur. Uită-te la ea!”.

VIDEO. Declaraţiile lui George Buhnici de la Capatos:

George Buhnici: Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică"

" Îmi iubesc soţia şi încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui", scrie azi George Buhnici. "Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă şi trebuie pedepsită! Oricine mă cunoaşte ştie ce relaţie am cu soţia şi că nu încurajez pedofilia", notează el.

George Buhnici:

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori şi complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce îşi doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soţiei mele, chestia asta se vede.

Nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aş încuraja pedofilia şi că aş fi misogin. Să le luăm pe rând.

Nu e prima dată când îmi complimentez soţia că arată mult mai tânără.
O fac constant, am făcut-o şi acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea şi de slabă calitate? Oricine mă cunoaşte ştie ce relaţie am cu soţia şi că nu încurajez pedofilia. Nu mă aşteptam ca, din tot ceea spun şi fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV.

Am criticat public expunerea obezităţii şi celulitei. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii şi o vedem cu toţii.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebaţi antrenorii de toate felurile câţi copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV şi a deranjat. Dar e adevărat.

Poziţia lui George Buhnici, aici.

Buhnici mai spune că au fost şi conturi false care au amplificat scandalul:

"Anatomia lor este aproape identică. O bucată cu potenţial se scoate din context apoi ajunge pe Reddit sau pe unele grupuri de facebook. Subiectul este apoi amplificat pe Twitter şi facebook de conturi false până prinde tracţiune. Cu puţin noroc, după câteva zile subiectul devine interesant şi pentru oameni reali."

"În concluzie!", scrie Buhnici: "Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă şi trebuie pedepsită! Îmi iubesc soţia şi încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luaţi de-a gata nimic de pe internet şi dacă vreţi punctul meu de vedere, scrieţi-mi direct

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marin marin
    de unde ati scoso si pe asta *** termino cu liberalismul asta americanizat de *** tebuie sa intelegi ca dreptul la liber exprimare este absolut nu doar pana unde vi se scoala voua
  • Liviu Liviu
    Omului i-au dat gândurile pe afară! Este un misogin ipocrit! Asta-i firea lui! Dacă a făcut vreo faptă bună a fost doar pentru publicitate. Pentru mine este #cancelBuhnici
  • vasile vasile
    Deșteptul se oprește, prostul insistă. Au mai dat cu mucii-n fasole trezi, sau beți, mulți alții mai mari ca buhnici. Unii și-au revenit, prezentând scuze, alții s-au afundat și acolo a rămas.
    Dacă vreai s-o complimentezi pe soție că arată bine, spuneai că arata mai tânără decât el, nu că arată ca o minoră. Calule, mănânci ovăz? Se pare că la minore îți stă capul în secret.
    Cât despre vergeturi, să știi că poți să le ai inclusiv de la slăbit, deci o atitudine foarte pro-sală.
    Dar când nici nu ai habar ce e aia metaforă, și încerci să te scoți atât de lamentabil, ce pretenții să ai? Sad-paw - auzi la el, o metaforă, o complimentez că-i zic ca ă minoră și mie-mi place asta la ea. Tot pedofil-ish sună.
    Și nu, la mare mergem pentru mare, nu ca să vedem țâțe și bunici, boșorog libidinos și penibil.
  • Camelia Camelia
    Se pare că a devenit tradiție ca cineva să jignească aspectul fizic, apoi s-o-ntoarcă, spunând că este vorba despre lupta împotriva obezității. Hahaha.
    Mircea Badea s-a simțit cu musca pe căciulă, că s-a explicat și el aseară, fără să-l întrebe nimeni. Că cică el le critică doar pe cele care vând imaginea de divă.
    Buhnici și Badea ar trebui să facă emisiuni împreună, să se uite la "platouașe" pana la 5 dimineața.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Asa e pa net orice spui poate sa declanseze scandal pentru ca lumea are mult timp liber si sta tot timpu cu ochii in telefon sa comenteze. A si exagerat s-a si interpretat s-a si denaturat...Si toti s-au declansat (rime bre). Cred ca s-a referit mai mult la problema cu supraponderabilitatea la pustoaice dar nu si-a gasit cuvintele care trebuie. Multe fete au lozinca asta
    cine ma iubeste ma iubeste si-asa deci...Suntem tara unde orice spui se comenteaza analizeaza se dau verdicte esti judecat si condamnat. Si iar ne impartim in tabere.
  • ONe ONe
    @Buhu Diferenta e ca pe Badea il stim ca e grobian de mult,pe cand de Buhnici se putea spune doar ca e prost
    Dar da ma,o fi fost el la Pro asa mai vai de capul lui,dar de cand a parasit televiziunea efectiv a cazut in cap
    A inceput sa *** *** si nu asa,in cantitati mari
  • B.A.M B.A.M
    La ora scrierii acestui comentariu, videoclipul e PUBLIC!
    "George Buhnici, inamicul celulitei..."
    Link original
    https://m.youtube.com/watch?v=TVFP-KQDx_0
  • Andreea Andreea
    Clipul cu dintoasa minora este chiar pe youtube si link aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=TVFP-KQDx_0
  • mihai mihai
    @buhu: pentru Buhnici este un dezavantaj faptul că îl compari cu badea care se crede cel mai mare si mai tare din curtea goală a scolii, că si ăla și-a luat bătaie de la acel motociclist pe care l-a provocat la meci, că si în ring el avea impresia că este tot singur ca în emisiunea cu aproape zero audiență si în care vorbește singur fără să îl contreze cineva.
  • An An
    Cand se da prea multa importanta unui personaj atat de fad si sters care nu iese cu nimic in evidenta... Pt mine a ramas in memorie doar cu faza aceia cand a trecut granita si nu a mai fost lasat sa intre in tara, fiind retinut... De acolo, televiziunea s-a simtit nevoita sa ii dea diverse roluri drept rasplata...
  • Nana Nana
    Toată ideologia lui Buhnici are tentacule inclusiv in miscarea body positivity și totusi nu-i de acord sa vada grase :)))
  • Cristina Dragomir Cristina Dragomir
    Nea' George, si daca sunt grasa ce sa fac? Sa ma ascund in beci? Sa vin la plaja in sac? Eu vin in pantaloni scurti si maieu pentru ca nu ma expun eu, ca nu imi place, dar daca cineva vrea sa stea in costum de baie si are 160 de kile, e problema lui. Nu iti convine, nu te uiti. Ca nici mie nu imi place moaca ta, dar nu am ce face.
  • Ady Ady
    Dacă ai o soție care arata foarte bine nu cred ca mai este cazul sa te uiți pe plaja după alte femei. Plaja este un loc de relaxare pentru toată lumea, nu doar pentru fotomodele.
  • Buhu Buhu
    Mirciulica Badea are aceelasi discurs in propria emisiune tv,la radio despre gagicii, grase etc etc.So what?
  • Manuv Manuv
    asta era saracul ala ce nu era capabil sa cumpere un abonament la NYT si isi certa colegul ca avea unul

Trimite un comentariu

sus