Skip to main content

Campanie Gillette cu trimitere la scandalul Buhnici: "E OK să ai vergeturi şi să mergi la plajă"

 
Campanie Gillette cu trimitere la scandalul Buhnici: "E OK să ai vergeturi şi să mergi la plajă"

Campanie de la Gillette cu trimitere la scandalul declanşat de declaraţiile lui George Buhnici. Ce spune  Gillete Venus România (aparate de ras pentru femei), într-o postare pe social media?

Publicitate

"E OK să ai vergeturi şi să mergi la plajă. Tot ce contează este să simţi confortabil în propria piele. Vom repeta asta până nu va mai fi nevoie să o spunem."

#pieleamearegulilemele

Postarea Gillette vine după ce interviul luat lui George Buhnici pe plaja de la Neversea a aruncat online-ul în aer. Ce a spus printre altele George Buhnici:

"Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăţi piele şi sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi şi cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare!"

Detalii despre scandalul Buhnici, ce a spus în interviul difuzat la Capatos, pe Antena Stars, dar şi ce a scris Buhnici după ce a pornit totul, aici.

Postarea Gillette Venus România despre scandalul Buhnici:

Citeşte şi: George Buhnici, după scandalul zilei: "Pedofilia e o crimă şi trebuie pedepsită". Cum a ajuns subiectul zilei şi ce spune despre declaraţia "am o nevastă care arată ca o minoră"? "Era o metaforă"

VIDEO. Declaraţiile lui George Buhnici de la Capatos:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus