Skip to main content

De râsul stand-up-rilor! Festival de glume şi ironii după ce Stand Up Revolution n-a mai început

 
De râsul stand-up-rilor! Festival de glume şi ironii după ce Stand Up Revolution n-a mai început

Măcar glume despre emisiune dacă nu emisiune cu glume. A plouat cu ironii după ce Antena 1 a decis scoaterea din grilă a emisiunii Stand up Revolution, cu doar două zile înainte de premieră. Producţia, anunţată de săptămâni bune că va avea premiera pe 16 februarie, a fost înlocuită cu un film, Prinţul Persiei

Publicitate

Gândită ca un talent show pentru lumea stand up comedy, show-ul îi avea juraţi pe unii dintre cei mai cunoscuţi oameni de stand-up de la noi, Teo (Claudiu Teohari), Vio (Viorel Dragu), Costel Bojog şi Dan Badea. 

Iar glumele despre dispariţia emisiunii din grilă au venit chiar de la cei implicaţi în proiect. Mai ales din partea lui Teo, care a postat pe pagina sa de Instagram câteva zeci de meme-uri pe acest subiect. 

În plus, Teo a postat şi un mesaj plin de ironii pe pagina sa de Facebook, încă de ieri: 

„Dragii noştri, vă mulţumim că ne-aţi urmărit şi aţi fost lângă noi în acest prim sezon. Am râs, am lăcrimat, ne-am bucurat şi ne-am emoţionat împreună. Ne-am făcut prieteni noi şi am uitat vrăjmăşii vechi.

E însă timpul să ne oprim. Sperăm să rămânem în inimile voastre, ale telespect... Ce zic eu, ale PRIETENILOR noştri! Vă iubim.”

Prezentăm în continuare câteva dintre meme-urile postate de Teo: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • trubaduru trubaduru
    De aia are romania tv audientele alea; ca nu intereseaza pe nimeni. Apropo - sunt pe primul loc la stiri in Romania. Daca va uitati pe audiente sunt pe locul 4 dupa pro, antena si kanal.
  • Negruțu Negruțu
    @abc+, chiar că la majoritatea românilor nu sunt interesați de România TV din cauza la fake news-uri, manipulare, dezinformare, discriminare, dar nimic nou sub soare.
  • frankezu frankezu
    uli, fakem cv dis?
  • abc+ abc+
    @Negrutu/Soby/Ciocolatu nu ne interesează ce se întâmplă la rotvwc! Bine ar fi de ar dispărea de tot *** asta.
  • Negruțu Negruțu
    Ce se întâmplă cu România TV?
    Văd că mai mulți jurnaliști, precum prezentatori și reporteri apar o zi, iar în cealaltă zi dispare.
    Acum la ora 18, au intrat Laura Duță și Dragoș Bistriceanu cu jurnalul principal, deși la ora 18 ar trebui să fie Ionuț Grigore sau Alexandru Constantin (fac alternativ) cu Mădălina Vasile, dar de fapt, nu au mai apărut!
  • Howard Howard
    "Când ziceți ca filmăm sezonul?" Zicea Dan Badea, în condițiile în care nici sezonul unu nu este difuzat :))
  • Ha Ha
    Să le fie învățătură de minte celor din Antene ca data viitoare să nu se mai gândească pe viitor să difuzeze 2 emisiuni care vizează același tip de conținut. Astfel emisiunea nouă va fi un eșec și tai aripile și la cea cu vechime
  • Morning Glory Hole Morning Glory Hole
    Nu mai pot cu cele mai neinspirate relicve ale umorului romanesc!!!
    Nu era suficient tristetea iUmor... Au venit acum si cu aceasta repriza super fortata, super contrafacuta cu "fondatorii" (lol) stendapoolui romanesc...
    Hai, fratica, lasati-ne!!!
    E o explicatie pentru care Felixa 1 au scos gluma asta de la debut din grila.
    Pana si Prima TV are un film romanesc din 1950 mai bun...

    Toate astea in timp ce Bobonete penibilizeaza Pro TV-ul facand misto de oameni cu probleme psihice.

    Oribil!
  • Coincidenta Coincidenta
    E posibil sa fie doar o strategie a antenelor de a face un mare hype in jurul emisiunii? Sunt cam multe coincidente si un hype mare ar creste si numarul de telespectatori avand in vedere rezultatele concurentei
  • Postacki Postacki
    Ce se bucura postacii PRO TV ca nu s-a difurat Stand-up Revolution. Rau sa fii postac si sa te bucuri doar cand ceva nu merge la altii

    Exact cum se bucura altii cand Antenuta Zero e lidera. Exact cum se bucura postacii Antenuta Zero cand ceva nu merge la Pro TV.
    Postacii Antenisti nu ii vezi, nu postacule ?
  • Nicu Rata Nicu Rata
    Ce se bucura postacii PRO TV ca nu s-a difurat Stand-up Revolution. Rau sa fii postac si sa te bucuri doar cand ceva nu merge la altii...
  • Dontiana Martasescu Dontiana Martasescu
    Ce divertisment de calitate sa faci cu proprietarul de restaurante Teohari, razi-degeaba Viorica si familistul iritant Costica???
    Pe cine coafeaza sa ii vada pe astia in primetime la Danutz Intact?
    Cine sa vrea sa il vada si pe surplusul anost de plictiseala Badea?

    Mamaia poate va spune "WOW, MAICA, CE INTERESANT!"
    Rade Redditu' si Twitchu'...

    E revoltator ca inca acest trio exista. E enervant ca au primit fie si un sfantz pentru productia asta cu delay cu care, la momentul unei prea-tarzii eventuale difuzari, PRO TV va sterge sublim pe jos.

    E amuzant cu ce fac unii bani. De-asta merge tara asta in halul asta! Sa vina rusii!
  • Lau Lau
    Juratii de la iUmor au amenintat ca pleaca daca se difuzeaza Stand Up Revolution pentru ca o sa ramana fara continut
  • Mihai Mihai
    Dar băieții ăștia chiar credeau că or să facă mare brânză dacă se bagă în proiectul de așa zis umor de la antene? Că deja acolo este iumor care e o emisiune mai slabă și cu audiențe mai mici decât Pro Tv și Kanal D, care amândouă au audiența lor bine stabilită, inclusiv în online, iar antenele vor să se modernizeze cu un public îmbătrânit și la care merg producțiile de acum mulți ani, nu cele mai noi și mai dinamice. Așa se întâmplă când la Pro Tv au fost la cârma specialiști străini, iar antenele au fost tot timpul doar o anexă a pesedeului și a sistemului bugetar unde performanța nu contează.
  • Negruțu Negruțu
    @Ionut Naut, aștepți știrea cu o prezentatoare de la Digi FM, Sonia Teodoriu, se încurcă la fiecare știre?

Trimite un comentariu

sus