Skip to main content

Gazeta Sporturilor trimite patru jurnalişti la Campionatul Mondial din Qatar. Cine pleacă?

 
Gazeta Sporturilor trimite patru jurnalişti la Campionatul Mondial din Qatar. Cine pleacă?

Gazeta Sporturilor trimite patru jurnalişti din România la Campionatul Mondial din Qatar. Campionatul Mondial va începe pe 20 noiembrie. Gazeta Sporturilor va publica fotoreportaje, imagini video de la faţa locului, iar ediţia tipărită va cuprinde reportaje, interviuri despre evenimentul de la Qatar.

Publicitate

Cine sunt cei patru jurnalişti trimişi de Gazeta Sporturilor din Qatar?

  • Ovidiu Ioaniţoaia (directorul Gazetei Sporturilor)
  • Dan Udrea (redactor-şef adjunct al Gazetei)
  • Remus Răureanu (reporter special al Gazetei)
  • Andrei Crăiţoiu ( jurnalist şi producător, şi a fost reporter online, reporter de teren, iar acum este implicat în strategia de dezvoltare video a Gazetei)

Cătălin Ţepelin, redactorul-şef al Gazetei:

"Gazeta Sporturilor e singura redacţie din România care trimite o echipă de jurnalişti în Qatar, în afara deţinătorului de drepturi TV oficial pentru ţara noastră, TVR. La fel s-a întâmplat şi în vara lui 2021, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Deplasări costisitoare, complicate şi extenuante pentru noi. Dar, în acelaşi timp, o datorie pe care redacţiile mari o au faţă de publicul lor.

Acesta e felul nostru de a le spune cititorilor Gazetei că vom fi mereu acolo, în mijlocul evenimentelor, pentru a le aduce mai aproape experienţa autentică a unor competiţii majore."

Citeşte şi: EXCLUSIV Paginademedia. Comentatorul Marian Olaianos, înlocuit din delegaţia pentru Mondialul din Qatar după scandalul din TVR

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Hahaha!! Deci, in afara de TVR, Gazeta Sporturilor este singura redactie la Qatar. Doar ca Playsport.ro a fost prima.
    A, asta insemna ca Gazeta Sporturilor nu e, de fapt, singura si ca voi nu sunteti bine informati?

    https://www.playsport.ro/justin-gafiuc-primul-jurnalist-roman-ajuns-la-mondiale-a-calatorit-spre-qatar-in-avionul-zapacitilor-mutu-a-fost-un-jucator-minunat-209499
  • Ronaldo Ronaldo
    Gazeta Sporturilor a plagiat dupa ziarul spaniol Marca trofeul pe care il acorda la final de an pentru superlativele sportive. E de forma unui ziar impaturit. Inclusiv categoriile si modul de punctaj sunt inspiratie 100% de la spanioli. Aplauzeee, deontologilor!
    https://www.marca.com/en/football/international-football/album/2019/07/29/5d3f2d3b46163f3f078b4639_2.html
  • An An
    Chiotea e de departe cel mai carismatic reporter de la Tvr...restul sunt robotei...e singurul care ar fii facut chestii fun...sa se filmeze la sala de mese cu meniul fotbalistilor sau alte faze dastea care sa scoata din banal
  • geo geo
    Nea Ovi a fost pus, ca de obicei, primul pe listă...că doar este șeful...fără el nu organizau arabii mondialul !
  • Soby Soby
    Despre Revelion 2023 la TVR se aude ceva?

    TVR 2 cred că va da cu sigur Fuegorevelion 2023, iar pe TVR 1 cred că va da finala O dată-n viață de revelion.
  • Publicitarul Publicitarul
    Poate faceti aici un articol despre asta: de ce Dorin Chiotea nu ajunge in Qatar cu TVR si ajung tot felul de redactori si comentatori de care nu a auzit nimeni pentru ca nu au facut nimic? Este omul pentru care am urmarit ultimele olimpiade. Extraordinare stiri si relatari cu multa emotie si Dorin Chiotea foarte natural.
  • un fost un fost
    ***
  • An An
    Domnul Ioanitoaia trecuse parca printr-un AVC... este si caldura mare acolo... Nu prea sunt conditii cand nu este tonusul grozav...

Trimite un comentariu

sus