Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Comentatorul Marian Olaianos, înlocuit din delegaţia pentru Mondialul din Qatar după scandalul din TVR

 
EXCLUSIV Paginademedia. Comentatorul Marian Olaianos, înlocuit din delegaţia pentru Mondialul din Qatar după scandalul din TVR

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Marian Olaianos nu mai merge la Mondialul din Qatar, ca urmare a anchetei disciplinare în care e cercetat că a bruscat o colegă.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, confirmate din surse TVR, Marian Olaianos nu mai este pe lista comentatorilor care vor merge la Campionatul Mondial ce începe pe 20 noiembrie.

Mutarea vine în urma scandalului în care comentatorul este cercetat disciplinar că a bruscat o colegă chiar în interiorul instituţiei. Camerele de supraveghere au surprins incidentul. Astăzi, comisia de disciplină a avut prima întâlnire pe cazul Olaianos.

Toţi ceilalţi comentatori care erau iniţial pe listă merg în Qatar, doar Olaianos a fost schimbat. Din informaţiile Paginademedia.ro, cel care se duce la mondiale va fi Dragoş Bocanaciu.

Contactat de Paginademedia.ro, Marian Olaianos nu a comentat decizia de înlocuire a lui din delegaţia din Qatar. Doar că "nu am primit încă nimic oficial".

Practic, o echipă de patru comentatori, dar şi reporteri şi cameramani se vor deplasa în Qatar.

Lista lor:

Comentatori:

  • Dragoş Bocanaciu

  • Emil Hossu-Longin

  • Cristi Mîndru

  • Narcis Şelaru

Reporter:

  • Dragoş Stoica

Cameramani:

  • Andrei Toader

  • Dănuţ Catană

Coordonator delegaţie (Team Leader FIFA): 

  • Cristian Oprean

TVR: Şeful redacţiei Sport a decis înlocuirea lui Olaianos

Ce spune TVR despre această situaţie? La solicitarea Paginademedia.ro, TVR a răspuns la întrebările legate de înlocuirea lui Marian Olaianos la Mondialul din Qatar. Potrivit postului public, decizia a fost luată de şeful redacţiei sport, Dan Vasile.

Paginademedia.ro: Care sunt deciziile luate de Comisia de Disciplină a TVR cu privire la Marian Olaianos?

TVR: Marian Olaianos a fost în concediu medical, motiv pentru care comisia disciplinară s-a întrunit abia astăzi (luni, 14 noiembrie). Marian Olaianos a venit în faţa comisiei insotit de trei avocati, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formularii apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare.

Paginademedia.ro: Va mai face parte domnul Marian Olaianos din lotul de comentatori ai Televiziunii Române pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar?

TVR: Coordonatorul cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos în echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare.

Dragoş Bocanaciu îl înlocuieşte pe Marian Olaianos în echipa pentru Qatar.

Citeşte şi: Comentatorul TVR Marian Olaianos, cercetat disciplinar. Motivul? Este acuzat ca şi-a bruscat o colegă

Incident în interiorul TVR

Pe scurt, Marian Olaianos este acuzat de colega lui Nadine Vlădescu că ar fi bruscat-o. De asemenea angajată TVR, Nadine Vlădescu susţine că a fost lovită şi şi-a scos un certificat medico-legal, după ce a depus o plângere la conducerea TVR-ului.

Ziarul Gazeta Sporturilor a discutat cu câţiva dintre colegii comentatorului, iar aceştia susţin că jurnalistul Marian Olaianos ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a Televiziunii Române un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărţuit sexual de colega lui Nadine Vlădescu.

La dosar s-ar regăsi mai multe mesaje de pe WhatsApp, mai scrie Gazeta Sporturilor, mesaje cu conotaţii sexuale pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa Nadine Vlădescu (angajată la Secţia Cultural).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus