Skip to main content

VIDEO. Groapa, imagini inedite din serial, în clipul semnat Andrei Bănuţă şi DOC, Dă-le bani!

 
Andrei Bănuţă şi DOC cântă împreună melodia Dă-le bani!, pentru coloana sonoră a serialului Groapa de la Pro TV
Andrei Bănuţă şi DOC cântă împreună melodia Dă-le bani!, pentru coloana sonoră a serialului Groapa de la Pro TV

După o săptămână de la premiera serialului Groapa - Familia e totul!, Andrei Bănuţă şi DOC (Vlad Munteanu) au lansat o melodie dedicată producţiei de la Pro TV.

Publicitate

Piesa lansată de Andrei Bănuţă şi DOC se numeşte Dă-le bani. De asemenea, Andrei Bănuţă şi-a făcut debutul ca actor în acest serial şi îl pune în scenă pe personajul Denis.

Serialul despre mafie, care prezintă relaţiile de familie, problemele şi poveştile de dragoste, poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00 pe Pro TV, şi în avans pe platforma VOYO.

Ce spune Andrei Bănuţă despre melodie?

„Se întâmplă multe cu viaţa mea. Acum şase luni, nu m-aş fi gândit la niciuna dintre astea. Că o să joc într-un serial şi că o să-i mai cânt şi piesa, că o să fie cu DOC şi că lucrurile o să fie atât de tari.

E o provocare pentru mine toată perioada asta, dar n-am de gând să mă plâng. «Dă-le bani», colaborarea mea cu DOC a venit cu multă bucurie şi mândrie pentru mine. Piesa asta povesteşte despre ce se întâmplă în serialul Groapa, dar totodată vorbeşte despre viaţă.”

Andrei Bănuţă: „Groapa, un vis pe care nici n-am îndrăznit să-l am”

„Despre cum e ea cu adevărat pentru noi toţi. Realitatea e cea pe care o trăim, pe care o simţim şi de care ne lovim zilnic. Noi avem o piesă reală şi nu puteam cânta despre realitate decât alături de un om pe care fix pentru adevăr l-am ascultat de mic. Mulţumesc DOC pentru visul ăsta împlinit şi Groapa pentru un vis pe care nici n-am îndrăznit să-l am! Sunteţi tanc”.

VIDEO. Andrei Bănuţă şi DOC - Dă-le Bani

Videoclipul este regizat de Millo Simulov, producătorul serialului, care surprinde locuri din Giurgiu, locul unde se desfăşoara acţiunea producţiei.

Sâmbăta aceasta se va difuza cel de-al doilea episod din Groapa. Ce se va întâmpla în episodul de mâine (23 septembrie)?

Grigore (Iulian Postelnicu) a fost împuşcat la sfârşitul primului episod de oamenii lui Franco (Emilian Oprea). Vali (Tudor Istodor) va merge să-l confrunte pe Franco pentru moartea fratelui său Grigore, dar se confruntă cu răspunsul: ”Ţi-am zis c-o să fie cu mortăciuni”. 

Zina (Maria Buză) mama fraţilor Vlahu este hotărâtă că cineva trebuie să-i ia locul lui Sandu (Nicu Mihoc), după ce acesta a lenţinat din cauza morţii fiului său.

GALERIE FOTO: Groapa, un serial tot după un format turcesc

Groapa este realizată după formatul turcesc Cukur (Groapa), difuzat şi la noi cu denumirea Legea familiei, la postul Happy Channel.

Serialul Cukur din Turcia i-a avut ca protagonişti pe Dilan Cicek Deniz (Gunes - Fetele lui Gunes, Kanal D) şi Aras Bulut Iynemli (Öyle Bir Geçer Zaman ki - Trădarea şi Suleyman Magnificul, difuzate la noi tot pe Kanal D).

Citeşte şi: Începe Groapa, serialul-film de la Pro TV. Ce spune una dintre actriţele principale: „La secvenţele cu mine uitam să respir”

Citeşte şi: Pro TV produce încă un serial după un format turcesc. Producţia va fi difuzată în această toamnă

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus