Skip to main content

INTERVIU. Cove, despre Cursa iubirii (Prima TV): „Primele zile de filmare au fost dificile... Avem şi cupluri pe care provocările de peste zi le aduc în pragul conflictului"

 
INTERVIU. Cove, despre Cursa iubirii (Prima TV): „Primele zile de filmare au fost dificile... Avem şi cupluri pe care provocările de peste zi le aduc în pragul conflictului"
INTERVIU. Cove (Gabriel Coveşeanu) este gazda emisiunii Cursa iubirii, noul show matrimonial care va debuta pe micile ecrane în acastă toamnă, la Prima TV.
Publicitate
 
Într-un interviu pentru Paginademedia, Cove a dat mai multe detalii despre show şi despre concurenţi.
 

Primele zile de filmare au fost dificile chiar şi pentru noi, cei din echipă. Însă, pe lângă muncă, e o experienţă unică şi pentru mine şi mă bucur de fiecare moment", a mărturisit Cove.
 
Paginademedia.ro: Ce poţi să ne spui despre noul format Cursa iubirii, care se va difuza din toamnă?
 
Cove: Va fi un reality-show senzaţional. Am început deja filmările şi pot să vă spun că veţi vedea de toate; tensiuni, zâmbete, iubire, certuri. Cursa iubirii este un format original 100% Prima TV.
 
12 cupluri au intrat deja în aventura vieţii lor, care le va demonstra dacă sunt cu adevărat uniţi. Eu sunt lângă ei în exerciţiul de a se testa ca şi cuplu. Şi, alături de mine va fi şi un psihoterapeut cu ani mulţi de experienţă în terapia de cuplu.
 
La final cei care vor demonstra că pot fi o echipă redutabilă vor încasa şi premiul cel mare - 15.000 de euro şi o vacanţă de o săptămână pe o insulă exotică.
 
Paginademedia.ro: Cursa iubirii este în premieră la Prima TV. Cum este să prezinţi pentru prima oară un format despre iubire?
 
Cove: Măi, e super tare. E greu, cel puţin primele zile de filmare au fost dificile chiar şi pentru noi, cei din echipă. Însă, pe lângă muncă, e o experienţă unică şi pentru mine şi mă bucur de fiecare moment.
 
E un prilej extraordinar de a cunoaşte oameni noi, de a fi parte dintr-un format original şi, de ce nu, de a vedea frumoasa Românie. Am ceva emoţii, însă cu fiecare zi de filmare ce trece îmi dai seama că în toamna asta, Prima TV a pariat pe un format de televiziune câştigător.
 
Paginademedia.ro: Cum decurg filmările?
 
Cove: Aşa cum îţi spuneam, avem deja de toate. Cupluri care în faţa probelor par mai decise ca niciodată, cupluri pe care provocările de peste zi le aduc în pragul conflictului.
 
Suntem într-un loc minunat din frumoasa Moldovă şi ne bucurăm de peisaj şi de competiţie. Producătorii au gândit tot felul de probe fizice şi de testare a relaţiei care, cu siguranţă, vor prinde la public.
 
Paginademedia.ro: A fost vreun cuplu care te-a impresionat până în acest moment?
 
Cove: O, daaa. Pentru că avem 12 cupluri extrem de diferite. De la familii ce au 14 ani de relaţie, la cupluri ce se ştiu de câteva luni.
 
De la războinici până la timizi, de la cupluri ce mizează pe îndemânare şi rezistenţă fizică până la cupluri ce se înţeleg doar din priviri. E greu să nu fii impresionat de toţi şi să nu îi urmăreşti cu drag în aventura vieţii lor.
 
Paginademedia.ro: De ce să se uite telespectatorii la emisiune?
 
Cove: Pentru adrenalină, amuzament, iubire, sfaturi de la psihoterapeut ce pot fi aplicate şi acasă, dar şi pentru testarea relaţiei de cuplu.
 
Despre Cove:
  • Prezentator Prima TV (Flash Monden, Primii câştigă)
  • Prezentator TVR (Surprize-Surprize)
  • Prezentator Kanal D (Nuntă cu surprize, Accepţi sau nu)
  • Prezentator Pro TV (Vorbeşte lumea)
 
 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus