Skip to main content

Ioana Cosma, de la Pro TV la Fanatik. Ce va face jurnalista? Şi producătorul Leo Badea a semnat

 
Ioana Cosma, de la Pro TV la Fanatik. Ce va face jurnalista? Şi producătorul Leo Badea a semnat

Jurnalista Ioana Cosma şi producătorul Leo Badea, foşti Pro TV şi Pro Arena, au semnat cu Fanatik. Jurnalista va realiza emisiuni online la publicaţia sportivă fondată de Horia Ivanovici, scrie Fanatik. Ce vor face mai exact, în continuare.

Publicitate

Ioana Cosma va fi, de la 1 martie, moderator al producţiei Fanatik Superliga, talk-show sportiv difuzat pe mai multe platforme online în timpul săptămânii, de la 10.30.

Luni, marţi şi vineri, Fantik Superliga este moderată de Horia Ivanovici. În noua formulă, miercuri şi joi emisiunea o va avea în studio şi pe Ioana Cosma, alături de Ivanovici. Leo Badea va fi producătorul emisiunii online.

Mutarea celor doi vine după ce Pro TV a renunţat la emisiunea Ora exactă în sport, difuzată pe Pro Arena (fostul Pro X şi Sport.ro), moderată de Ioana Cosma şi Mihai Mironică.

Întreaga echipă care se ocupa de emisiune (moderatori şi producători) a fost concediată în ianuarie. Ioanei Cosma i s-a propus să rămână editor la jurnal, dar a refuzat.

Mihai Mironică a trecut la publicaţia online ProSport, pentru o emisiune online. Jurnalistul va fi gazda ProSport Live, talk-show-ul difuzat online de publicaţia din grupul Gândul.

Mutare-Şoc la Pro TV. Jurnaliştii emisiunii „Ora exactă în sport”, în frunte cu Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară. Postul renunţă cu totul la emisiune. „Nu ştim motivul”


Ioana Cosma: "Pro TV m-a definit ca om. Pro TV înseamnă oameni talentaţi! Pro TV însă nu înseamnă oameni care sapă la fundaţie, înseamnă doar cei care pun mâna la construcţie"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus