Skip to main content

Plecare-surpriză de la Fanatik. Ioana Cosma a părăsit echipa unde se angajase acum doar 3 luni: „Ne-am despărţit fără dureri de cap”

 
După 28 de ani petrecuţi la PRO TV, Ioana Cosma a fost dată afară, apoi s-a angajat la Fanatik / foto: arhiva personală
După 28 de ani petrecuţi la PRO TV, Ioana Cosma a fost dată afară, apoi s-a angajat la Fanatik / foto: arhiva personală

După doar trei luni de lucrat în echipa de la Fanatik, unde se angajase după ce a fost dată afară de la PRO TV, cum a recunoscut în exclusivitate pentru Paginademedia, Ioana Cosma este din nou liberă de contract, anunţă jurnaliştii de la PlaySport

Publicitate

„Moderatoarea a fost realizatoare a matinalului Fanatik Superliga din luna martie până la finalul campionatului, la îneputul lui iunie. Ultima apariţie a Ioanei în direct la Fanatik a fost pe 2 iunie, după barajul de Conference League dintre CFR Cluj şi FCU Craiova”, se precizează în articol.

Ioana Cosma a explicat, pentru Paginademedia, în ce condiţii s-a întâmplat aecastă despărţire. realiza emisiunea în timpul săptămânii, în zilele de miercuri şi joi. Horia Ivanovici, patronul publiacţiei, prezenta emisiunile de luni, marţi şi vineri.

Ioana Cosma:

„Ne-am despărţit fără dureri de cap, de comun acord şi fără resentimente. Am colaborat trei luni aproape perfect. Perfecţiunea e greu de definit, nu-i aşa?

În spatele emisiunii de acolo e o echipă minunată, le doresc bafta pe viitor, vizualizări şi realizări. Ce fac în viitorul apropiat?

Plec în vacanţă, în Italia, şi apoi mă întorc la proiectele mele în curs de derulare şi voi începe altele, sper. 2023 pare a fi un an zbuciumat, dar în aceeaşi măsură provocator. Provocările ne fac mai puternici”.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus