Skip to main content

Norocul lui „Norocel”. Ioana Cosma a spart gheaţa în primul episod din podcast-ul SPORT Toc & Talk şi a adoptat primul căţel. Are doar 3 picioruşe...

 
Ioana Cosma l-a adoptat pe Norocel, primul căţeluş prezentat în podcastul SPORT Toc & Talk
Ioana Cosma l-a adoptat pe Norocel, primul căţeluş prezentat în podcastul SPORT Toc & Talk

Inedit în universul" podcast-urilor. Jurnalista Ioana Cosma, în parteneriat cu Paginademedia.ro, a lansat ieri (6 septembrie) o emisiune difuzată online, pe YouTube, intitulată SPORT Toc & Talk, care vine nu doar cu poveşti ale unor oameni importanţi din sport, ci şi cu un caz al unui căţel cu totul special, adoptabil, oferit de Adăpostul Speranţa. In prima ediţie Ioana Cosma l-a avut invitat pe portarul Naţionalei de fotbal a României, Florin Niţă, dar şi pe Norocel, un căţeluş cu trei picioare şi o poveste de viaţă impresionantă. Norocul lui Norocel: a fost adoptat chiar de prezentatoare şi are acum un cămin, nu doar un adăpost.

Publicitate

Ioana Cosma prezintă în fiecare episod SPORT Toc & Talk un câine adoptabil.

În prima ediţie l-a avut alături de ea, în studioul de la Paginademedia.ro, pe Norocel, un căţeluş de 3-4 luni care are doar trei picioruşe, din cauza unui accident.

Deşi era proaspăt operat, Norocel nu „s-a plâns” nici o clipă de durere, ci a fost foarte drăgăstos şi jucăuş. Doar în timpul filmării a fost puţin mai „emotiv” şi a preferat să stea lipit de prezentatoare.

Acum Norocel este un răsfăţat. Are deja mai bine de două săptămâni de când are un cămin foarte confortabil şi... un cont de social media, pe Instagram, căci îi place la nebunie să fie în centrul atenţiei. 

VIDEO: Ioana Cosma: „Ajută un căţel, trimite un SMS la Astăzi vreau să vi+l preyint pe Norocel”

Ioana Cosma: „Astăzi vreau să vi-l prezint pe Norocel, care este absolut adorabil, vine de la Adăpostul Speranţa, este un căţeluş de 3-4 luni, este adoptabil. Norocel îşi caută o căsuţă. Este lipicios, iubitor, dă din codiţă şi se bucură de orice atingere.

Are doar trei picioruţe, pentru că a început greu viaţa asta... Din nefericire a avut un accident, a fost călcat de o maşină şi dus de cei de la poliţia din Popeşti Leordeni la Adăpostul Speranţa, care e tot în zonă şi care are grijă de foarte multe animale. Sunt 550 de căţei acolo, care aşteaptă să îşi găsească o căsuţă.

Chiar dacă nu puteţi adopta căţeii promovaţi în acest podcast, puteţi trimite un SMS cu textul SPER la 8845. Ajută foarte mult”.

GALERIE FOTO: Ioana Cosma şi Norocel - Dragoste la prima vedere

VIDEO: Ioana Cosma, primul episod din SPORT Toc & Talk, cu Florin Niţă: 

Este online primul episod al podcastului realizat de Ioana Cosma şi Paginademedia.ro, SPORT Toc & Talk.

Invitatul ediţiei de debut este Florin Niţă, portarul echipei naţionale de fotbal a României.

Citeşte - Declaraţii inedite despre copilăria grea şi primii paşi în cariera de sportiv profesionist.

Emisiunea este primul proiect personal al Ioanei Cosma şi va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 18.00, pe canalul de YouTube creat de fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV.

Toc & Talk este un proiect Ioana Cosma şi Paginademedia.ro şi este primul podcast în care, la fiecare ediţie, este prezentat un căţeluş pentru adopţie.

GALERIE FOTO: Ce mai face Norocel în noul cămin, acasă la Ioana Cosma

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus