Skip to main content

VIDEO. Iulian Postelnicu: „Am ieşit din Las Fierbinţi din vina mea”. Actorul a povestit cum s-a produs ruptura şi în ce relaţii a rămas cu foştii colegi

 
Iulian Postelnicu, alături de Aspirina (Mirela Oprişor) din Las Fierbinţi / foto: Pro TV
Iulian Postelnicu, alături de Aspirina (Mirela Oprişor) din Las Fierbinţi / foto: Pro TV

VIDEO. Actorul Iulian Postelnicu a mărturisit, pentru Paginademedia.ro, că şi acum oftează la gândul că nu mai face parte din serialul Las Fierbinţi de la Pro TV. A vorbit, pentru podcast-ul #FaceOFF, despre motivele care l-au scos din distribuţie.

Publicitate

„Am intrat şi în Las Fierbinţi, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea”, a spus acesta, pentru podcast-ul #FaceOFF, care poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube Paginademedia.ro.

Au trecut mai bine de zece ani de când l-a interpretat pe profesorul Doru, din Las Fierbnţi. Între timp a câştigat importante premii pentru rolurile din cinematografie, inclusiv trofeul Gopo de anul acesta – pentru Cel mai bun actor în rol principal, în Oameni de treabă, dar el tot se gândeşte cu nostalgie la producţia regizată de Dragoş Buliga pentru Pro TV.

Regreţi asta?

Iulian Postelnicu: Regret, da, pentru eram plin de bani acuma... Era o ramură foarte bună asta... Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept.

Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”.

Nu e vorba despre libertate, Dragoş oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o.

VIDEO. Iulian Postelnicu: „Am ieşit repede din Las Fierbinţi, după primul sezon”

Mărturisirea a fost făcută de Iulian Postelnicu în contextul discuţiei despre reacţia părinţilor săi, care s-au temut destul de mult pentru el, la începutul carierei sale de actor.

  • Ce au spus părinţii tăi când au aflat că vrei să te faci actor? Aveţi în familie astfel de gene de moştenit?

Nu, nu. Părinţilor le-a fost frică pentru mine...

  • Şi când le-a trecut frica asta?

Cred că abia acuma. Puţin inainte de Arest, când am început să câştig ok şi din scris, şi din din jucat. Adică de prin 2012 încoace, ceva de genul ăsta.

Am început să scriu sketch-uri şi mă puteam descurcaaşa. Mai şi jucam.... Am intrat şi în Las Fierbinţi, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea..

  • Regreţi asta?

Regret, da, pentru eram plin de bani acuma... Era o ramură foarte bună asta... Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept.

  • Dar ştiu că mai ţii legătura cu echipa de acolo.

Da, mai scriu pentru ei. Cu Dragoş Buliga (regizorul serialului, n.r.) mă înţeleg foarte bine şi cu toată lumea de acolo.

Iulian Postelnicu: „N-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor”

Apoi discuţia a fost reluată, iar Iulian Postelnicu a detaliat la ce se referea atunci când a mărturisit că regretă faptul că nu mai joacă în cel mai popular serial tv.

  • Ce ce crezi că a fost prostia ta că n-ai mai rezistat în proiectul Las Fierbinţi?

Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”.

  • Adică faptul că te-ai exprimat liber a deranjat echipa de la filmare?

Nu e vorba despre libertate, Dragoş oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o.

  • Mai ai şi astăzi această aroganţă?

Nu ştiu, să zică lumea. Sper că nu... Dar mai păţesc să mă duc aşa în nişte bătălii care sunt iluzorii şi rămân convins în ele. Şi chestia asta nu-mi serveşte nici mie şi de multe ori nu serveşte nici proiectului. Adică s-a întâmplat să nu ascult ce propun alţii sau ce-mi sugerează alţii şi nu funcţionează. Fiind o treabă de echipă, nu funcţionează atitudinea asta. E mult mai util pentru întreg, să îţi dai seama că tu eşti o parte din tot procesul şi că trebuie să asculţi, să încerci să vezi, să testezi ideea celuilalt. Şi dacă nu merge, vede şi celălalt. E mult mai util aşa, mai constructiv. Dar chestia asta am învăţat-o în timp, numai dând cu capul.

Iulian Postelnicu a mai mărturisit şi că era cât pe ce să renunţe la actorie pe vremea aceea - CITEŞTE TOTUL AICI

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus