Skip to main content

Un fost concurent Asia Express este acum jurat la Bravo, ai stil

 
Un fost concurent Asia Express este acum jurat la Bravo, ai stil

Un nou jurat se alătură emisiunii Bravo, ai stil, de la Kanal D. Este vorba despre Alexandru Abagiu (make-up artist) şi fost concurent la Asia Express, de la Antena 1. Alexandru Abagiu vine în locul lui Tibi Clenci.

Publicitate

Bravo, ai stil se pregăteşte pentru cel de-al optulea sezon şi va începe pe 2 aprilie, de la ora 19.00, dar la noul post Kanal D2.

Alexandru Abagiu completează masa juriului alături de Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu.

Alexandru Abagiu:

"Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc Bravo, ai stil! încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul.

Sunt foarte fericit să mă aflu la masa Juriului Bravo, ai stil! şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să ma las suprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă.

Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty."

Despre Alexandru Abagiu:

  • Are o carieră de peste 25 de ani 
  • Este make-up artist oficial Lancome în România
  • A lucrat 10 ani şi în culisele Festivalului Internaţional de Film de la Cannes ca make-up artist pentru L'Oréal
  • A colaborat cu Natalie Portman, Penelope Cruz, Alain Delon, Claudia Schiffer, Jude Law, Aishwarya Rai

Citeşte şi: Dogan anunţă oficial lansarea Kanal D2 pentru luna aprilie. O emisiune importantă de pe Kanal D se mută la noul post

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus