Skip to main content

Oameni noi la ştirile TVR. Cătălin Prisăcariu, ex Newsweek, şi Bogdan Muzgoci, fost Realitatea, printre nume

 
Oameni noi la ştirile TVR. Cătălin Prisăcariu, ex Newsweek, şi Bogdan Muzgoci, fost Realitatea, printre nume

TVR aduce oameni noi în echipa de ştiri, în urma unor concursuri organizate în luna februarie. Printre nou-veniţi se numără Cătălin Prisăcariu, fost Newsweek, şi Bogdan Muzgoci (foto), fost Realitatea TV, care devin angajaţi ai televiziunii publice. 

Publicitate

Totodată, în urma concursurilor organizate, o serie de jurnalişti deja angajaţi ai televiziunii publice au urcat în ierarhie. Unul dintre ei este reporterul Alex Costache, care va avea funcţia de producător la TVR. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare jurnaliştii şi producătorii care se alătură postului public: 

  • Alex Costache - jurnalist, va îndeplini funcţia de producător la ştiri. 
     
  • Răzvan Tiniche şi el deja angajat al postului, va fi producător la ştiri. 
     
  • Marius Popa - jurnalist la departamentul ştiri. 
     
  • Cătălin Prisăcariu, care a renunţat la colaborarea cu Newsweek toamna trecută, va fi producător TV la departamentul ştiri. 
     
  • Mădălina Chiţu, cu experienţă la Digi 24 şi gandul.info, a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist. 
     
  • Ilinca Nazarie - care a lucrat în trecut la AlephNews, Mediafax, dar şi la TVR Iaşi, va fi încadrată pe funcţia de jurnalist senior. 
     
  • Bogdan Muzgoci - fost jurnalist la Realitatea TV, post pe care l-a părăsit în septembrie anul trecut, se alătură şi el televiziunii publice, pe funcţia de jurnalist. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Iar au fost organizate concursuri "pe bune" in TVR? Era evident din cerinte ca va castiga cine trebuie. La fel s-a intamplat si cu Eurovision?
  • Livia Pila Livia Pila
    Costache e sinonimul eșecului. Nu știe decât sa facă jocurile DNA, sa tipe cât îl tine gura în microfoane și sa dorească sa vina vremurile bune de odinioară când el și Ramona Avramescu erau oamenii fideli ai Rodicăi Culcer, ai lui Lazescu și Băsescu. Va propun sa o ascultam împreună pe Maria Tănase cântând hitul Aseară ți-am luat basma. Știe ea Ramona de unde aceasta alegere. Și știu și telespectatorii.
  • TVR Info TVR Info
    Muzgociule, Prisacariule, Popica, oportunistilor! Credeti ca v-ati scos la TVR, nu-i asa?! Ati nimerit intre alde Tiniche si amazoanele culceriste Avramescu - Zamfirescu. E fauna de peste tot: DNA (Costache), PSD (Livia Iancu, Manciu), Varan (Radulescu-Vochin), USR (Loara), PNL (Porojnicu), MAI (Popete), Servicii (sotii Fulea). Printre ei, cameleonici si lupi paznici la oi sunt d-alde Dorin Muntean, George Tudor, Delia Nicola; astia cad mereu in picioare pt ca seamana cu UDMR: sunt cu toti si tradeaza pe oricine.
    Bai, lefterilor, e jale pe la noi: nici bonuri de masa nu mai avem. Asta e "managementul" propus de marele jurnalist Dan Turturica, de la vuvuzeaua liberala cu trei cititori www.universul.net.
  • Paco Paco
    Alex Costache a produs primul live din Ucraina, este sub orice critica. La pupitru in studio era frumoasa prompterista Teodora Antonescu, fata Ginei, cea de-a doua nevasta a *** Dumitru Graur. Tusea si junghiul! Penibil si ridicol. Dulce si Amar.
  • Hihoha Hihoha
    Dormititi liniștit ca nu se uita nimeni

    Bucatarii Zero umiliti maxim de MasterChef. Ha ha ha !
  • A1 A1
    Din câte înțeleg toți acești indivizi au "intrat" la TVR pe bază de concurs care se pare că nu a fost contestat de nimeni. Că nu ar fi fost pe bune. Că,poate, ar fi fost bine să fie mai bine mediatizat, inclusiv pe acest site, printr-un anunț publicitar măcar, este o altă discuție !
  • Mile Mile
    Dormititi liniștit ca nu se uita nimeni
  • Milugiscu Milugiscu
    Penibil postac teverist

    Ca tine penibilule postac antenisit. De Bucatarii Zero nu zici nimic postac ? Hai curaj postacule !
  • felix felix
    tvr va deveni,mai mult decat antena 3,a pnl...toti propagandistii de dreapta, isi gasesc sinecuri aici.....mai lipseste dom profesor....antena 3 e aici!
  • Sobell Sobell
    @CH+, Metropola TV s-a lansat cu Alex Căutiș, dar Alex Căutiș a părăsit postul la doar 2 zile după lansare.
  • Saseanu Saseanu
    Trist…foarte trist. Inside tvr: oamenii de la stiri sunt tristi sa vada cum si domnul turturica raspunde la comenzile liberalilor. Nu degeaba a *** bogdan muzgoci. Baiatul asta de un tupeu inimaginabil si cu carisma unei truse de prim ajutor…cum naiba a ajuns tvr atat de jos?? Sa mai spun ca sunt oamenii care il regreta deja pe cristache? Bogdan Muzgoci este un mic cocalar care aspira sa fie cineva…sa va uitati doar la postarile lui de pe fb…vreo diferenta intre tzaca uraganul si el? Nu! Doar ca tzanca uraganu nu fura imagini cu mercedesuri si le pune la el pe
    profil…el chiar le are. In rest nicio diferenta. Trist, f trist.
  • Doina G. (Punctul) Radea Doina G. (Punctul) Radea
    Unu’ și unu’…Redacțiile mari de știri din lume tremură…
  • Insider Insider
    Catalin Prisacariu e viitorul Director al Stirilor. Din 15 martie. Omul lui Dan Turturica. A intrat prin concurs, e creat cadrul perfect sa rupa gura targului. Un fel de Ionut Cristache mai batran, dar si de pe dreapta politicii.
  • Radu Radu
    @Sobell
    Iti dai seama ce "proiect" serios avea de facut vedetul Muzgoci daca vine pe 38 de milioane la TVR?! Sanchi, murea de foame p-acolo si se infoia pe net drept formator de opinie...
  • CH+ CH+
    Sobell. Cel mai probabil Canal Sud TV din Călărași se va lansa fără Bogdan Muzgoci, așa cum Metropola TV a fost lansat acum doi ani fără Alex Căutiș (cel care reprezenta Metropola TV și care urma să aibă o emisiune numită ,,Rezolvator").

Trimite un comentariu

sus