Skip to main content

VIDEO. Pro TV anunţă premiera Love Island. Când începe? Şi unde poate fi urmărit înainte de debutul la TV

 
Reality-show-ul matrimonial de la Pro TV se numeşte Love Island, debutează la 1 octombrie, mai întâi pe VOYO, şi este prezentat de Alina Ceuşan, o influenceriţă / foto: Pro TV
Reality-show-ul matrimonial de la Pro TV se numeşte Love Island, debutează la 1 octombrie, mai întâi pe VOYO, şi este prezentat de Alina Ceuşan, o influenceriţă / foto: Pro TV

Pro TV anunţă data la care a programat premiera celui mai nou reality-show achiziţionat, Love Island. Programul va debuta mai întâi pe VOYO, unde va putea fi urmărit din 1 octombrie. La Pro TV, show-ul prezentat de Alina Ceuşan începe cu o zi mai târziu.

Publicitate

5 fete şi 5 băieţi s-au înscris în noua „cursă” de la Pro TV, din „dorinţa de a găsi dragostea adevărată”.

Alina Ceuşan, prezentatoarea emisiunii, va ţine telespectatorii la curent cu tot ceea ce fac cei zece concurenţi într-o vilă de lux aflată în Tenerife, timp de două luni.

Prezentatoarea Alina Ceuşan: „Concurenţii vor trăi timp de două luni, într-o vilă de lux din Tenerife”

Alina Ceuşan: „Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor noştri pe PRO TV.

Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe ţări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii.

E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gaşca.

Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenţii aventura vieţii lor, timp de două luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteţi interacţiona aproape LIVE cu tot ceea ce se întâmplă în casă, prin ajutorul unei aplicaţii unice în România.

Vă aştept să fiţi alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”.

VIDEO. Love Island - Trailer

 

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus