Skip to main content

Magda Catone se alătură distribuţiei serialului Camera 609, de la Antena 1

 
Magda Catone se alătură distribuţiei serialului Camera 609, de la Antena 1

Magda Catone se alătură serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609, care se va difuza în această toamnă la Antena 1. 

Publicitate

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este o adaptare după producţia turcească Room 309 (titlul original: No 309).

Serialul Room 309 din Turcia a fost difuzat la noi în 2018 pe Pro 2, actualul Acasă, avându-i ca protagonişti pe Demet Özdemir (Vis de iubire, difuzat la Happy Channel) şi Furkan Palalı (Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D).

Ce personaj interpretează?

În comedia romantică produsă de Ruxandra Ion, Magda Catone va juca rolul Doinei, mama Evei (Anda Sârbei – protagonistă), dar şi a altor două fete.

Doina este o femeie simplă de pe lângă Târgovişte, care a lucrat la o fabrică de textile. Cu o pensie mică, Doina încearcă să ţină pe picioare o afacere deschisă cu banii fiicei sale, însă atunci când află că aceasta şi-a dat demisia e tot mai conştientă că îşi va pierde casa.

Magda Catone revine pe ecran după mai bine de 12 ani. Ce spune actriţa despre personajul pe care îl va interpreta?

Magda Catone:

"Mă aflu prinsă ca într-o dulce capcană într-o saga de zile mari (deşi se filmează chiar şi noaptea) – Lasă-mă, îmi place! Camera 609, despre care consider că va fi un proiect reuşit. Vorbim de Antena 1 şi de vechea mea prietenă, cu care m-am reîntâlnit după o sumă de ani, Ruxandra Ion, care coordonează echipa de filmare cu mână de fier şi care are în palmares realizarea cu succes a unor super producţii tv.

Sunt ca Soacra cu trei nurori, a lui Creangă, căci am trei fete mândre cucuiete, alese pe sprânceană, sau ca în piesa Trei Surori, de Cehov, în care mă lupt cu vicisitudinile vieţii, să le aşez la casa lor cât mai bine.

Am să revin cu amănunte, ca un reporter de profesie şi am să vă ţin la curent cu poveştile noastre de pe platou şi din vieţile noastre! Pentru o vreme, familia mea lărgită va fi echipa de filmare de la Lasă-mă, îmi place! Camera 609."

Despre Magda Catone:

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale din Bucureşti la clasa profesorilor Amza Pelea şi Ion Cojar.

Magda Catone a jucat numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc, debutând încă din facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Scenariul noului serial Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este semnat de Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus