Skip to main content

Magic FM, concert caritabil de Crăciun pentru copiii bolnavi. Vor urca pe scenă Brenciu, INNA, Florin Ristei şi Liviu Teodorescu. Prezintă: Liana Stanciu

 
Liana Stanciu este realizatoarea „Magic Morning” la Magic FM şi moderatoarea emisiunii  „Puternici cu viaţa”, de la TVR
/ foto: arhiva personală
Liana Stanciu este realizatoarea „Magic Morning” la Magic FM şi moderatoarea emisiunii „Puternici cu viaţa”, de la TVR / foto: arhiva personală

Concert caritabil de Crăciun. Postul de radio Magic FM, parte a grupului de radio A.G. Radio Holding, care însumează staţiile Kiss FM şi Rock FM, va organiza un concert caritabil de Crăciun pentru copiii cu afecţiuni grave.

Publicitate

Concertul caritabil este organizat pentru achiziţia primului avion ambulanţă pentru copiii care nu pot fi trataţi în România. Profitul realizat în urma acestui concert va fi donat Asociaţiei Blondie, care va contribui la achiziţia avionului ambulanţă, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecţiuni grave.

La eveniment va participa Bucharest Jazz Orchestra, dirijată de Simona Strungaru şi va fi prezentat de Liana Stanciu (realizatoarea „Magic Morning” la Magic FM şi moderatoarea emisiunii  „Puternici, împreună”, de la TVR). Show-ul îi va aduce pe scenă, pe numeroşi artişti cunoscuţi publicului din România.

Concertul va avea loc pe 12 decembrie la Sala Palatului în Bucureşti. 

Ce artişti participă la concertul caritabil?

La acest concert caritabil vor urca pe scenă artişti ca Horia Brenciu, Alina Eremia, Mihai Georgescu - Mitză, Alin Dincă, Erika Isac, Florian Rus, Alexandra Stan, Florin Ristei, Holly Molly, INNA, Miki K-pital, Minelli, Nicole Cherry, Olivia Addams, WRS, Liviu Teodorescu şi ADI.

Liana Stanciu:

„Sunt 15 ani de când Magic FM este radioul lui Moş Crăciun şi e momentul unui mega-concert, cu cântece de sezon, cu artişti excepţionali, cu o atmosferă emoţionantă.

Aşadar, ne adunăm la Sala  Palatului pe 12 decembrie, să facem cel mai important cadou copiilor care nu au tratament în ţară şi pentru care transportul la un spital din străinătate e vital, dăruim timp, scurtăm distanţe, adunăm bani pentru primul avion ambulanţă. Vă aşteptăm să ne bucurăm de muzică şi de viaţă.”

Începând cu luna martie 2020, Asociaţia Blondie transportă cu zboruri medicale copiii care au nevoie să ajungă de urgenţă la spitale din afara ţării, pentru că boala de care suferă nu poate fi tratată în România. În mai bine de trei ani, asociaţia a organizat 172 de zboruri pentru peste 500 de copii.

Adelina Toncean, fondatoarea Asociaţiei Blondie:

„Copiii bolnavi nu au timp! De aceea, noi, la Asociaţia Blondie, ridicăm un avion care să îi ducă în siguranţă la spitalul unde viaţa le poate fi salvată.

Copiii care odată erau grav bolnavi primesc timp. Ani! Primii paşi. Primii dinţi. Primul cuvânt. Prima zi de şcoală. Pentru că aşa e normal.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus