Skip to main content

EXCLUSIV. Plecare importantă la Antena 3. După 11 ani, Maria Toader părăseşte postul de ştiri

 
EXCLUSIV. Plecare importantă la Antena 3. După 11 ani, Maria Toader părăseşte postul de ştiri

EXCLUSIV. Antena 3 rămâne fără un om important. Din informaţiile Paginademedia.ro, este vorba despre Maria Toader, realizatoarea emisiunii Income şi reporter pe Guvern. 

Publicitate

Jurnalista pleacă după 11 ani la televiziunea de ştiri. 

Din informaţiile Paginademedia.ro, ea ar urma să treacă în zona de comunicare politică. Mai exact, se va alătura biroului de presă PSD.

Contactată de Paginademedia.ro, Maria Toader nu a comentat subiectul

Jurnalista s-a alăturat postului Antena 3 în decembrie 2010. Este reporter pe Guvern, iar din anul 2017 realizează emisiunea economică Income

Înainte de Antena 3, Maria Toader a lucrat la Gândul (2006-2010) şi la Jurnalul (2004-2006). 

Val de plecări de la Antena 3, în ultima perioadă

Reamintim că ultima perioadă este marcată de un val de plecări din Antena 3. Pe lângă Maria Toader, încă cinci oameni părăsesc postul de ştiri, după cum Paginademedia.ro a anunţat ieri

Este vorba despre patru reporteri şi un editor. În afară de aceştia, şi alţi oameni din echipa staţiei ar fi pe picior de plecare. 


Citeşte şi: Val de plecări de la Antena 3. Cinci oameni se despart de postul TV. Despre cine e vorba


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Am avut neplacerea sa ne intersectam. Un caracter urat, barfitoare si intriganta. Perfect si pentru A3 si pentru PSD.
  • A A
    De unde deducem ca daca lucram la Antene nu ne mai gasim de lucru apoi pe nicaieri (understandable) si trebuie sa acceptam jenanta optiune de a lucra la PSD.

    Aviz copiilor care nu stiu de unde sa inceapa: nu de la Antene sau de la RTV, ca dupa aia deveniti neangajabili, vezi si cazul Pufulescu de la RTV, care sta pe tusa si face "cursuri" independente, ca nu si-a mai gasit pe nicaieri. Atentie mare la locurile in care alegeti sa lucrati, ganditi intotdeauna si pe termen lung.
  • Nicu nycki Nicu nycki
    Posturi consacrate?? Digi 24? Păi când ăștia de la A3 erau pe piață, ei nici pe țeavă nu erau...
    Cât despre Pro nu are ce căuta în ecuație, nu e post de știri, e generalist.
  • Catalin Catalin
    Foarte mișto! Să înțeleg ca Pro TV este etalonul știrilor neutre în România?
  • Andrei Andrei
    @Allex,parteneriatul cu CNN e vizibil.CNN a transmis pentru Antena 3 de la Casa Albă,Londra,chiar din Constanța,din Israel în timpul răbzoiului cu Fâșia Gaza...si nu au fost preluări CNN ci live-uri sau transmisiuni înregistrare cu mențiunea de final "For News Hour with CNN" deci e mai mult decât o preluare a știrilor de pe CNN.Emisiunea nu e cine știe ce revoluție în televiziune dar e impachetată inteligent,arată premium ca aspeft vizual și are subiecte foarte interesante pe extern.Din pacate sunt și materiale clișeice,genul ăla de știri anuale sau lunare de care cred că s-a săturat toată lumea.
  • Flag Flag
    Când cineva de la antena 3 sau România tv pleacă la PSD înseamnă o avansare in postura in care e pusă nu ca pleacă, ca de fapt pleacă dintr-un post unde e pus sa promoveze PSD ul in alt post tot in PSD
  • Allex Allex
    Antena 3 nu s-a asociat în niciun fel cu CNN. Este pur și simplu un post afiliat, și asta demult, adică plătește o taxă anuală acelui grup de televiziune, pentru a avea acces primordial la o serie de informații exclusive produse și difuzate de ei. Precum e Antena 3, post afiliat CNN, mai sunt încă vreo 200-300 de televiziuni de știri de pe glob. Probabil echipa postului american nici nu știe de existența Antenei 3, sau mă rog, e doar un bun plătitor de taxe în schimbul unei imagini asociate pe piața de tv Est Europeană. Și emisiunea “în parteneriat” cu CNN este doar o “poveste” de marketing. Pro Tv și alte televiziuni nu au avut un interes în acest sens, nu că nu au fost capabile. Nu uitați că, la evenimentele locale de interes pentru presa internațională, CNN a apelat la Știrile Pro Tv, deși Antena 3 era post afiliat și în acel moment, dovadă că înțelegerea nu e de ambele părți. Ce să faci dacă nu poți câștiga un premiu Emmy?!
  • B.A.M B.A.M
    E interesant că toți pleacă după ce, recent, Antena 3 s-a asociat cu CNN. Lucrurile ar fi trebuit să fie chiar pe dos după această reușită, nerealizată de "posturile consacrate" precum DIGI 24, PRO TV, etc...
    Ciudat!

Trimite un comentariu

sus