Skip to main content

EXCLUSIV. Val de plecări de la Antena 3. Cinci oameni se despart de postul TV. Despre cine e vorba

 
Foto - Inquam Photos
Foto - Inquam Photos

EXCLUSIV. Val de plecări de la Antena 3. Postul de ştiri rămâne fără cinci nume: patru reporteri şi un editor. Unii dintre aceştia au părăsit deja staţia, iar alţii sunt încă în perioadele de preaviz. 

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, cei care pleacă sunt Alina Sorocean (reporter pe politic), Andrei Grigore (reporter pe eveniment), Narcis Popescu (acoperea tot zona politică), Vlad Ungar (reporter pe zona economică şi reporter secundar pe Guvern) şi editorul Diana Bobşea

Narcis Popescu (care era din 2017 la Antena 3, anterior Gândul) a confirmat plecarea de la Antena 3. Se va alătura postului Prima TV, conform surselor Paginademedia.ro. Nu a făcut alte comentarii. 

Şi Andrei Grigore a confirmat plecarea. Conform surselor Paginademedia.ro, acesta ar urma să meargă în zona de comunicare politică. Momentan este în perioada de preaviz. 

Grigore a mai lucrat la Pro TV (reporter de noapte), la Realitatea TV, la Observatorul Antenei 1 şi la Antena 3. În legătură cu plecarea, acesta a spus: 

„E o coincidență că plecarea mea vine pe valul celorlalte plecări. A fost o decizie pe care am luat-o foarte greu. Am lucrat în alte doua televiziuni, ca reporter, înainte de Antena 3. Nicăieri nu am fost tratat mai bine decât am fost tratat la Antena 3. Aici am avut cea mai bună perioadă din punct de vedere profesional, lucru pentru care le multumesc tuturor colegilor. 

Nu consider că Antena 3 este un loc din care să ai vreun motiv să pleci, dacă iți dorești să lucrezi în presă. Eu pur și simplu am oportunitatea de a lucra în alt domeniu, specific pregătirii pe care o fac în cursul anilor 2020-2022 la masterat”, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro. 

A confirmat plecarea şi Vlad Ungar, care de câteva zile s-a întors la Ştirile TVR. Acesta a mai lucrat la TVR în perioada 2017-2019, iar anterior a fost reporter la Digi24 Timişioara (2013-2017). Nici acesta nu a făcut alte comentarii cu privire la plecarea de la Antena 3. 

Alina Sorocean a plecat de la Antena 3 la TVR, unde va acoperi tot zona politică. Până la momentul publicării acestui material nu a putut fi contactată. 

Nu în ultimul rând, editorul Diana Bobşea s-a despărţit de Antena 3 şi s-a alăturat Metropola TV, conform aceloraşi informaţii Paginademedia.ro. De asemenea, nu a putut fi contactată. 


Citeşte şi: Antena 3 lansează emisiunea cu CNN. Ana-Maria Roman, unul dintre prezentatori


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • bogdan bogdan
  de ce nu pleaca si cuplul oana zamfir stancu si adrian ursu se stia inca din 2020 ca formeaza un cuplu
 • Cris Cris
  Șobolanii părăsesc corabia.Inseamna ca se apropie furtuna.
 • Marius Marius
  mutari de cadre in TVR si alte televiziuni..nu vedeti cat ovationeaza postul, desi pleaca de la el? Ce au facut oamenii astia nu a fost jurnalism, ci propaganda politica. In plus, nu pleci ptr ca e bine...am vaga impresie ca hidra isi redristribuie cadrele. Oricum, in locul lor mi-ar fii rusine sa spun ca ceea ce fac e jurnalism...Oki, existenta ta e in fc de actiunea de PR sau Propaganda a finantatorului tau, dar mai subtire cu ideea de jurnalism...
 • Bia Bia
  Sunt mult mai multi, plus un om cheie si doua producatoare de baza
 • Ion Ion
  Va pleca si Naty Badea,producator stiri,sora lui Mircea Badea,in Italia de tot.

Trimite un comentariu

sus