Skip to main content

VIDEO. Marius Mitran, emisiune online la Playsport. Site-ul lansează studioul nou şi două producţii. Cum arată studioul?

 
VIDEO. Marius Mitran, emisiune online la Playsport. Site-ul lansează studioul nou şi două producţii. Cum arată studioul?

GALERIE FOTO. Jurnalistul Marius Mitran va avea o emisiune în online, pe playSport.ro. Site-ul din grupul Playtech anunţă două noi producţii (una începe chiar astăzi), dar şi un studio nou. Detalii, dar şi cum arată studioul video, în continuare.

Publicitate

Emisiunea lui Mitran se numeşte „Fotbal Tango” şi va debuta joi, 3 iunie, de la ora 21:00. Producţia se va difuza o dată pe săptămână şi vor fi invitaţi jucătorii de legendă ai României, anunţă reprezentanţii site-ului.

Acum emisiunea lui Mitran este săptămânală, dar din iulie, după Campionatul European, va avea două ediţi săptămânal.

Tot pe playSport.ro mai începe o altă emisiune - „PlayMaker”, în care vor fi abordate subiectele zilei din sport. Moderatorul va fi, de data aceasta, Sorin Chiriac, editor coordonator al site-ului playSport.ro. Chiriac şi-a făcut debutul în presă acum 15 ani, la ziarul „Sport Total”, perioadă în care Mitran era redactor-şef.

Chiriac va avea un invitat permanent - Cătălin Mureşanu, coleg de redacţie.

Emisiunea celor doi debutează luni, 31 mai, de la ora 18:00 şi se poate urmări în zilele de luni, marţi şi vineri.

De menţionat: cele două emisiuni se văd şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale playSport.ro.

GALERIE FOTO. Cum arată studioul PlaySport:

  • Catalin Muresanu
  • Marius Mitran
  • Sorin Chiriac

Ce au declarat prezentatorii emisiunilor:

Marius Mitran: “Mă gândesc că după 30 de ani de presă meritam un tango. Cum Playsport mi-a oferit şi ocazia să scriu, dar şi pe cea de a-l dansa alăturând acordurile argentiniene fotbalului, pot spune că mi-am împlinit visul. Totul e să le placă şi celor care vor urmări acest Fotbal tango. Sper că nu puţini”

Sorin Chiriac: ”Pentru mine este o mare provocare şi o şansă imensă de a mă întoarce la mare dragoste, presa sportivă. Dar nu despre mine este vorba, ci despre cei care urmăresc fenomenul sportiv din România. Pentru ei, vrem să facem o emisiune de sport aşa cum ne-ar plăcea nouă să vedem şi nu avem unde! O emisiune vie, fresh, la care să te uiţi cu plăcere.

Unde să afli lucruri inedite, dar unde să şi râzi cu poftă. Vrem ca PlayMaker să fie o platformă pentru suporteri, care să ne scrie live, să ne întrebe, să dea verdicte, să ne critice şi, de ce nu, să ne injure, aşa cum e în online. Îi aşteptăm pe toţi luni, marţi şi vineri, de la 6! Noi vom fi acolo!”.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. A apărut un nou site de sport: Playsport. Totul despre noua publicaţie cu Radu Oprişan

VIDEO. Promo pentru noile emisiuni de pe playSport.ro

 

GALERIE FOTO. Site-ul playSport.ro îşi lansează două emisiuni

  • Catalin Muresanu
  • Marius Mitran
  • Sorin Chiriac
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • shady shady
    Play Sport? Joci sport? E din seria "ce face fetele, joaca sport?"
  • R R
    Dati audientele de sambata sa vedem ce audiente are Next Star
  • Adi Adi
    Dacă,,vedeta,, este Mitran, m-am lămurit inainte sa înceapă!

Trimite un comentariu

sus