Skip to main content

TVR 1 a schimbat matinalul şi prezentatorii. Jurnalistul Bogdan Muzgoci, proaspăt angajat la TVR, este noul prezentator

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

TVR face încă o schimbare la matinal şi de nume şi de prezentatori. Noua emisiune a intrat începând de luni, 2 mai, fără nicio promovare, fără niciun anunţ din partea postului public. Nici măcar pe site-ul TVR nu există informaţii despre noua emisiune. A fost, în schimb, creată o pagină de Facebook a emisiunii cu doar o zi înainte ca aceasta să fie lansată pe post. 

Publicitate

Noul matinal de la TVR 1 se numeşte 3 Ceasuri Bune şi îi are prezentatori pe Maria Smărăndache şi pe Bogdan Muzgoci, jurnalist angajat recent prin concurs la televiziunea publică. 

Studioul a rămas, în schimb, acelaşi de la emisiunea „Cu capu-n zori”, s-a schimbat doar grafica de pe ecranul prezent în fundal şi, desigur, sigla emisiunii. 

Matinalul „Cu capu-n zori”, istorie cu peripeţii. A schimbat de cinci ori prezentatorii

Emisiunea „Cu capu-n zori” a fost lansată în octombrie 2020, fiind prezentat de oamenii de radio Gabiel Fereşteanu şi Liza Sabău, şi cu Augusta Lazarov în rol de producător. 

După doar patru luni, postul public a renunţat la cei doi prezentator, după cum Paginademedia.ro a relatat în exclusivitate la momentul respectiv. Motivele ar fi fost legate de resursele financiare. 

Matinalul a fost însă păstrat, cu tot cu studio şi cu titlul, şi a avut din februarie anul trecut cinci (da, cinci!) echipe de prezentatori:

 • Dorin Chioţea şi Andra Soceanu
 • Dorin Chioţea şi Anca Mazilu
 • Eda Marcus şi Costin Deşliu
 • Anca Mazilu şi Mihai Răzuş
 • Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dana Dana
  Oare de ce nu intelege Dep.Resurse Umane, ca moderatorii de la Romania Tv, Realitatea ( Bogdan Muzgoci) si Antena 3, sunt persoane compromise si ca pentru telespectatorul cu cea mai mica capacitate de discernamant, aparitia lor la TVR 1, 2 etc, provoaca greata, antipatie si cel mai mic interes de a urmari emisiunile dvs.Cand ii triati, va rog sa ii intrebati cum isi imagineaza viata , mai departe, dupa ce au inghitit lada cu cacao, pe motiv ca trebuie sa reziste in viata.De cand ne nastem, pervertirea sufleteasca si pactul cu Mefisto, ne asteapta la orice colt , in toate meseriile, dar inteligenta emotionala sau intelepciunea duhovniceasca ( depinde pe ce treapta ne aflam) ne indeamna sa alegem calea cea dreapta, poate mai grea, dar macar ne pastram demnitatea si nu practicam pupin....ismul.Chiar asa vrea ca noul dvs. angajat si echipa de decizie-angajare RU sa citeasca aceste randuri.
 • Viorica Mariciuc Viorica Mariciuc
  Ce ati facut din Dorin Chioțea? Cel mai inteligent dintre toti oamenii din TVR. Cu el, nu ai cum sa te plictisesti, tot timpul are ceva de spus si fara prompter/leptop... Ce face acum, as vrea sa.l urmaresc? Chiar nu vreti sa ne informati despre toate schimbarile pe care le faceti peste noapte? Sunteti televiziune publica! Aveti niste obligatii fata de noi. Sa stim pentru ce primesc salarii exorbitante pesoane care poate ca meritau, candva, iar acum nu fac nimic sau aproaoe nimic, dar salariile sunt ca si cum ar fi in activitate, "in linia intai".
 • Sobaru Sobaru
  Soby = Chiotea
  Mai Dorine, tu nu te plictisesti sa iti scrii singur laude? Te-ai plictisit sa o slavesti pe Ramona sau esti suparat ca Turturica ti-a scos emisiunea lucrativa si simti nevoia ca talentul tau limbistic sa se reverse undeva?
  Cat de amuzant sa fii sa te tot lauzi singur?
 • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
  Platforma Tvr plus nu funcționează nici azi. Am, așadar, o întrebare pentru pedegeul Turturica, pentru producătorul general Saseanu, pentru marxista Tompea, pentru celeilalte persoane din conducerea catastrofala a TVR. Ce înseamnă pentru voi Cel mai scurt timp? Aude cineva dintre voi? E careva la muncă? Știți ce înseamnă rușine? Dar incompetenta? Dar demisie? Dar onoare? Dar bun simț?
 • Nechita Ioana Nechita Ioana
  cum spunea și cineva mai sus, singura atracție era Angi și bineînțeles Chioțea când era prezentator. atât.
  Mazilu și razus / Stănescu erau interesanți probabil prin anii '90.. nicidecum în prezent
  când nu găsești niște prezentatori mai interesanți decât bucătarul emisiunii, atunci e o pb.
 • Dumitru Muntean Dumitru Muntean
  Platforma Tvr plus tot nu funcționează. Iar pe Turtureaua amărâta, pe marxista Tompea , pe grasunica Modalca, pe Vaileanu ii doare în basca.
 • Mile Mile
  Numai teveristi se baga în seama ha
 • eu eu
  trompeta pnl de la realitatea insolventa,a venit sa cante la televiziunea asa-zis publica,care a fost privatizata de pnl
 • Livia Pila Livia Pila
  Eu, dacă as fi în locul domnului Turturica, după o asemenea explozie de vorbe bune, nu as mai avea curajul de a ieși din casa nici măcar pentru plata curentului și a întreținerii. Cam la fel ar trebui sa facă și doamna Modalca, și marxista Tompea, și Livia Șerban Iancu, și sinistrul Bogdan Muzgoci.
 • Michael Michael
  Daca l.au adus pe Muzgoci, dezastrul este asigurat! Felicitari TVR! Reusiti sa fiti mai penibili decat e cazul...
 • sorina pinte sorina pinte
  Nici o grijă! Turturică nu se uită. Omul , suficient din naștere, nu dă doi bani pe opiniile altora. Crede că e precum Băsescu. Omniscient. Nici nu-i pasă. El își încasează leafa imensă, se bucură de privilegii. Știe că nu vor fi veșnice. Așa că profita acum. Cât despre Tompea, Modâlcă, Gradea, în veci mânjita Șerban-Iancu, voinicuțule Avramescu, Tuchel si să nu o uităm pe diva in bascheti Ioana Dumitrescu, neinspiratul Manoliu, văduva neagră Almășan, Dumnezeu cu mila! Muzgoci e o cantitate neglijabilă! Un zero virgula ceva.
 • Livia Pila Livia Pila
  Oare dl. TURTURICA citește aceste comentarii? Vede de ce aprecieri are parte? Nu întra în pământ de rușine?
 • Dan SALCEA Dan SALCEA
  Cred ca ar fi de mare succes o emisiune de genul Grase, rumene, frumoase. Are cine sa o prezinte.
 • Maricel Maricel
  Exista, in serverele Realitatea Tv (sau Realitatea Plus) niste inregistrari misto cu Muzgoci vorbind sub orice critica prin pauzele de pub. Tot asa face si la TVR?
 • Realia Tescariu Realia Tescariu
  Basistul Turturica are și el nostalgii comuniste. Împreună cu camarada Modalca și cu marxista Tompea a hotărât sa dea pe mai departe filmele lui Sergiu Nicolaescu. Oare când pe post de divertisment se vor redifuza discursurile lui Ceaușescu? Sau emisiunile în care Rodica Culcer și Ramona Avramescu se gudurau pe lângă Traian Băsescu?

Trimite un comentariu

sus