Skip to main content

Mihai Mironică, de la Pro Arena la ProSport. Va face talk-show online. Ce ziarişti mai vin la ProSport

 
Mihai Mironică, de la Pro Arena la ProSport. Va face talk-show online. Ce ziarişti mai vin la ProSport

Mihai Mironică trece de la Pro Arena, unde realiza Ora Exactă în Sport, la publicaţia online ProSport, pentru o emisiune online. Mai exact, Mironică va fi gazda ProSport Live, talk-show-ul difuzat online de publicaţia din grupul Gândul.

Publicitate

Mironică vine la ProSport Live după ce conducerea grupului Pro a decis să renunţe la emisiunea Ora exactă în sport, de pe postul Pro Arena. Mustului din Pro TV - Ionuţ Coandă - şi-a dat demisia în semn de solidaritate cu colegii lui.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, Mironică va continua să comenteze meciuri în grupul Pro, Partida Lazio - CFR, din 25 februarie, de exemplu, îl va avea pe Mironică la pupitru

Prima ediţie ProSport Live cu Mihai Mironică va fi difuzată azi, 6 februarie, de la ora 18.00. Şi în ceea ce priveşte ora este o schimbare: până acum, ProSport Live era transmisă de la ora 18.30.

Fosta gazdă ProSport Live, Victor Vrînceanu, a decis să plece din grupul Gândul, pentru a intra în afaceri. Vrînceanu era realizator ProSport Live, dar şi redactor-şef CanCan.

La conducerea redacţiei CanCan a venit Claudia Bălan (ex PlaySport). Odată cu Claudia Bălan au trecut la publicaţiile Gândul zece oameni din redacţia PlaySport.

Nume noi la ProSport

În redacţia ProSport mai vin doi ziarişti din televiziune. Unul dintre ei este Carmen Dumitru, fost reporter Pro TV.

Totodată, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ProSport este în negocieri avansate şi cu jurnalistul Răzvan ionaşcu, de la Telekom Sport.

VIDEO. Mihai Mironică, la Pro Sport LIVE


Citeşte şi: Mutare-Şoc la Pro TV. Jurnaliştii emisiunii „Ora exactă în sport”, în frunte cu Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară. Postul renunţă cu totul la emisiune. „Nu ştim motivul”


Citeşte şi: Plecare de la vârful Cancan: redactorul-şef lasă presa pentru afaceri. Cine vine în loc?


Citeşte şi: MUTARE. Mare parte din redacţia PlaySport a trecut la ProSport

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus