Skip to main content

Noul film Misiune imposibilă cu Tom Cruise intră în cinema. Ce platformă de streaming îl va prelua după ce iese de pe marile ecrane?

 
Filmul „Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi" îi are în rolurile principale pe Tom Cruise şi Hayley Atwell
Filmul „Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi" îi are în rolurile principale pe Tom Cruise şi Hayley Atwell

Nici nu a intrat bine noul film din seria Misiune imposibilă în cinematografe („Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi"), că cinefilii se şi întreabă deja unde vor putea viziona producţia după ce iese de pe marile ecrane. „SkyShowtime are toate episoadele” de până acum.

Publicitate

Până acum, toate celelalte „episoade” au fost preluate de platforma de streaming SkyShowtime, care este disponibilă şi la noi în ţară din primăvara acestui an. 

Misiune imposibilă este produs şi distribuit de Paramount Pictures, iar SkyShowtime deţine drepturile de difuzare pentru titlurile aflate sub această licenţă.

Neflix, HBO MAX şi Disney+ sunt cele mai populare platforme de streaming din România. Seria Misiune imposibilă nu poate fi urmărită integral însă pe niciuna dintre acestea.

Cinci din cele şase „episoade” de până acum sunt disponibile şi pe HBO MAX (mai puţin cel anterior, intitulat „Mission: Impossible – Fallout” / „Misiune: Imposibilă. Declinul” şi lansat în 2018), ca urmare a faptului că această platformă difuzează şi filmele transmise de postul tv HBO.

Este deja o tradiţie ca cele mai multe filme să fie preluate şi de HBO, pe TV, după ieşirea din cinematografe.

Misiune imposibilă, partea a şaptea - Trailerul oficial pentru România

Cum poate fi accesată platforma de streaming HBO MAX

HBO Max este al doilea cel mai popular serviciu de streaming din România. Abonaţii la cablu tv care plătesc şi pentru HBO pot accesa gratuit conţinutul HBO MAX, în schimb ceilalţi trebuie să plătească, fie o taxă lunară (de 4,99 euro – aproximativ 25 de lei), fie o taxă anuală (de 39,92 euro – aproximativ 200 de lei).

Cum poate fi accesată platforma de streaming SkyShowtime

SkyShowtime este cea mai nouă platformă de streaming care difuzează filme din România, unde s-a lansat în primăvara acestui an. Are în agendă titluri de marile case de producţie: de la Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios şi Peacock, până la Nickelodeon, Showtime, Paramount+ şi Paramount Pictures. Un abonament lunar este de (3,99 euro – aproximativ 20 de lei).

Irina Margareta Nistor a făcut recomandările de cinema pentru acest weekend

 

Cel de-al şaptelea film din seria Misiune imposibilă, „Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" („Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi"), a avut premiera internaţională pe marile ecrane în data de 10 iulie, iar din 14 iulie este disponibil şi în cinematografele din România.

Cu această ocazie, criticul de film Irina Magareta Nistor a povestit, pentru matinalul Vorbeşte lumea de la Pro TV, care sunt punctele forte ale producţiei. „De data aceasta, filmul are mai multe personaje feminine şi o parte dintre ele sunt actriţe de teatru”, a spus Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor: „Misiune imposibilă este primul film pe care l-a şi produs vreodată Tom Cruise. De data aceasta, filmul are mai multe personaje feminine. Şi o parte dintre aceste actriţe sunt actriţe de teatru.

Mi-am amintit că în varianta din 1996 a jucat şi Pino Caramitru, şi Marcel Iureş”.

De asemenea, Irina Margareta Nistor a mai făcut alte recomandări pentru cei care deoresc să meargă zilele acestea la cinema.

Irina Margareta Nistor: „Mi-e silă de mine e un film norvegian pe care l-au prezentat inclusiv la TIFF. Este foarte bine făcut. Un film despre faptul că e bine că încercă să ne ferim să nu foarte orgolioşi. Personajul principal se gândeşte chiar să se îmbolnăvească, doar ca să o bage lumea în seamă....

Mai recomand şi filmul nemţesc În bătaia focului, despre o vacanţă mai bizară, pe malul mării”, a declarat Irina Margareta Nistor pentru Vorbeşte lumea de la Pro TV.

GALERIE FOTO: Misiune Imposibilă a ajuns la „episodul" cu numărul 7

 

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus