Skip to main content

Florin Negruţiu, reacţie după opinia dură a lui Tolontan despre Digi: „M-a lovit blestemul lui Florin Roman”

 
Florin Negruţiu, reacţie după opinia dură a lui Tolontan despre Digi: „M-a lovit blestemul lui Florin Roman”

Florin Negruţiu a reacţionat în direct, astăzi, după opinia dură semnată de Tolontan în Libertatea. După ce Tolo a criticat Digi24 pentru necitarea sursei şi a vorbit despre „un jurnalist excepţional” care „s-a apucat să citească de pe telefon fără să citeze”. 

Publicitate

Tolotan nu l-a numit. Astăzi, la o zi distanţă, jurnalistul Florin Negruţiu a ţinut să facă precizări în direct. A rectificat şi a explicat că subiectul discutat ieri, plagiatul lui Florin Roman, a ieşit la iveală graţie unei investigaţii Libertatea: 

„M-a lovit blestemul lui Florin Roman. Am vorbit despre un lucru care „se ştie”. În presă nu „se ştie”, ci se află. Am comentat un subiect apărut graţie jurnaliştilor de la Libertatea, care se încăpăţânează să mai facă investigaţii.

De la ei a pornit subiectul pe care l-am comentat ieri”, a spus Negruţiu astăzi. 

Reamintim că ministrul Digitalizării, Florin Roman, a demisionat miercuri, după numai trei săptămâni, în urma dezvăluirilor din Libertatea, printre care una de plagiat.

Subiectul a fost prealut mai apoi în toată presa. 


Citeşte şi: Cătălin Tolontan, opinie dură despre Digi24 şi necitarea sursei: „Ei iau. Plagiază. Îşi însuşesc.” „Acest Florin Roman al presei noastre”


Citeşte şi: Când presa îşi face treaba. Ministrul Digitalizării şi-a dat demisia dupa dezvăluirile din Libertatea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru de la pro tv doru de la pro tv
    @soby - noul "mile" = prostu satului. Mai termina cu aberatiile ca labeunu teve nu are bani sa treaca strada.
  • maria maria
    DIGI24 este teliviziunea cu cei mai buni jurnalisti, stiri corecte.
  • Soby Soby
    @Prelipceanu Probabil au primit un contract cu B1 TV Channel SRL și în curând vor pleca la B1 TV, cei de la B1 TV vor să reînoiească postul pentru a crește audiența și audiența a scăzut după plecarea numelor importante precum Radu Banciu în 2020 și Urania în 2014.
  • Prelipceanu Prelipceanu
    @Soby, obsesia ta probabil se tratează în vreun fel. Nu pleacă, tati, nimeni la B1. Ce să faci la B1? Foamea?
  • Popa Popa
    @Mihai Codru. Cred ca ai probleme mari daca tu crezi ca Digi, cu oricare din canalele proprii, este obiectiv. Acolo nu se face televiziune, se face propaganda, in special pentru USR, apoi pentru Gigi Becali
  • Leo Leo
    @ Mihail Codru, culca-te ca esti obosit. Dormi mai departe sub tine. Ai gresit planeta!
  • Mihail Codru Mihail Codru
    Digi24 cred că este, poate, cel mai obiectiv canal de știri din România... Și dacă nu vă convine puteți schimba pe Antena3 să îi vedeți pe alții cum mănâncă și ei o bucată de pâine cu gem...
  • Leo Leo
    Va rog frumos sa nu mai vb urat despre unul din "sfanta treime" de Diji. Ca sa nu ...plang...in hohote :))) acest infatuos, inestetic om de tv, si vb lui 'Concurentul...prapaditolog...aaa pardon, parerolog...e doar unul din liturghia Diji. Pe langa acest Negrutiu inutilul,mai sta la dreapta "tatalui" (care nu a facut nimic in 7 zile dar a distrus televizuina in 10 ani - Prelipceanu) si Pandaru (metrosexualul) care ar fi perfect pe Trinitas (sau Banditas) Tv dar nici vb la alta televiziune.

    Si atata timp cat acesti "sfinti" au adeptii lor... Sfanta Treime va continua sa erodeze canalul tv.
  • Concurentu' Concurentu'
    De cand o fi Negrutiu "exceptional" numai Tolontan stie. E un parerolog si atat: n-a dat o stire in viata lui, n-a facut vreun reportaj.
  • Soby Soby
    Hai, Negruțiu, hai! Tu ești cel mai bun jurnalist, alături de Pândaru, Prelipceanu și CTP!

    Ai dat afară angajații care vor pleca la B1 TV de acum și angajezi tineri prăfuiți care îi vedem de prima oară la TV. Angajații din echipa actuală care vor pleca de la Digi 24 au contract cu B1 TV Channel SRL, firma care deține B1 TV!

Trimite un comentariu

sus