Skip to main content

Nu te supăra, frate începe astăzi la Antena 1. Irina şi Răzvan Fodor, Cristi Iacob, printre nume

 
Nu te supăra, frate începe astăzi la Antena 1. Irina şi Răzvan Fodor, Cristi Iacob, printre nume

Emisiunea Nu te supăra, frate prezentată de Pepe şi de magicianul Robert Tudor debutează astăzi la Antena 1, de la ora 17.00. Nu te supăra, frate! este numele show-ului, după binecunoscutul joc. Emisiunea va fi difuzată live de trei ori pe săptămână, în intervalul 17.00-19.00.

Publicitate

În prima ediţie, vedetele care vor participa la jocul Nu te supăra, frate sunt Irina şi Răzvan Fodor, Cristi Iacob, Ioana Ababei şi căştigătorii Te cunosc de undeva, WRS şi Emilian.

Emisiunea vine cu o provocare pentru telespectatori. Astfel, în fiecare miercuri, joi şi vineri, în intervalul de difuzare, telespectatorii vor putea participa la joc din faţa televizoarelor, alături de vedete.

Ce trebuie să facă telespectatorii pentru a participa la joc?

Telespectatorii trebuie să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (17.00-19.00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului.

Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic pentru a-şi testa norocul până la capăt. Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. 

Citeşte şi: Emisiune nouă pe Antena 1: Nu te supăra, frate! Cu Pepe şi cu magicianul Robert Tudor

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus