Skip to main content

FOTO. Oana Tache, primul influencer din România invitat să modereze o dezbatere la Parlamentul European. Când?

 
Oana Tache
Oana Tache

FOTO. Oana Tache, jurnalistă şi influencer, a fost invitată să modereze o dezbatere la Parlamentul European.

Publicitate

Tache va modera dezbaterea dezbaterea „NEXT GENERATION EU: Revenirea Economică post COVID 19", din cadrul evenimentului „European Youth Event”, în perioada 8-9 octombrie.

Oana Tache, despre evenimentul pe care îl va modera:

„Sunt extrem de fericită că anul acesta am ocazia să moderez un panel în cadrul acestui summit, o experienţă fără precedent pentru mine şi pe care o aştept cu multe emoţii! EYE2021 face parte din Conferinţa privind Viitorul Europei – proces consultativ cu cetăţenii de toate vârstele din Uniunea Europeană.

Sub tagline-ul “The future is ours”, #EYE2021 va desfăşura activităţi online începând cu 4 octombrie care vor culmina cu cele 2 zile de evenimente în regim hibrid la sediul Parlamentului European din Strasbourg şi Franţa.

Misiunea finală a evenimentului este aceea de a implementa acţiuni concrete în ceea ce priveşte sustenabilitatea, digitalizarea, sănătatea şi un viitor verde pentru generaţiile următoare.”

Recent, Oana Tache a fost şi la dezbaterea „State of The European Union”, eveniment desfăşurat pe 15 septembrie 2021 în Parlamentul European. Tache a întâlnit-o atunci pe Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene.

Oana Tache, din septembrie la Virgin Radio

Oana Tache a revenit în FM. Ea se ocupă de matinalul din weekend al postului Virgin Radio din luna septembrie.

Oana Tache are şi o experienţă lungă în televiziune: de la emisiunea Abracadabra (1992- 2001), la Şcoala Vedetelor (2004 - 2007), la roluri în producţii precum Un Film Simplu, Doctori de Mame şi Pariu cu Viaţa.

Tache a mai fost co-prezentator la „Vocea României” şi „Românii au talent” şi a mai lucrat în departamentele de Marketing şi Digital la Pro TV, devenind şi primul Digital Host din România şi principalul producător de digital content pentru Pro TV, până în 2018.

Ea a mai fost şi cel mai longegiv VJ din istoria postului MTV România. A realizat peste 50 de producţii TV pentru post şi a fost invitată de 8 ori, în calitate de reporter, la premii MTV European Music Awards. Tot aici a devenit cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud–Est a MTV International şi este şi în prezent Digital Content Manager pentru Viacom International.

Oana Tache a înfiinţat casa de producţie de content digital MediaLike Production şi a colaborat cu brand-uri mari, dar şi la evenimente internaţionale ca Tomorrowland, LollaPalooza, Sonar, UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Outlook, Festival Kitzbuhel Super G, Ski Amade Opening, Websummit şi este şi câştigătoare a două premii Webstock, în 2018 şi 2019.

Din 2019, Tache colaborează cu Biroul Parlamentului European în România şi a lucrat la campanii ca „De Data Asta Votez”, „Europeni Împotriva Covid 19”, „Împreună pentru Europa”. A moderat evenimente şi producţii offline şi online printre care şi podcast-ul „Întreabă un Europarlamentar”.

FOTO. Oana Tache s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, la dezbaterea „State of the European Union”

 

CITEŞTE ŞI: Oana Tache revine la radio. Va face un matinal. La ce post?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus