Skip to main content

Paula Chirilă şi Romică Ţociu revin în noul sezon Splash! Vedete la apă

 
Paula Chirilă şi Romică Ţociu, cuplul comic de la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Antena 1
Paula Chirilă şi Romică Ţociu, cuplul comic de la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Antena 1

Paula Chirilă şi Romică Ţociu rămân în echipa emisiunii Splash! Vedete la apă. Cei doi co-prezentatori de anul trecut au rol de cuplu comic în noul sezon. Ce au pregătit?

Publicitate

Paula Chirilă şi Romică Ţociu au rolul de a distra telespectatorii care urmăresc show-ul Splash! Vedete la apă, despre care Antena 1 a spus că va începe în curând.

Cei doi au mai fost în emisiune şi în trecut, însă au avut roluri diferite. Paula Chirilă a fost concurentă, iar Romică Ţociu - „salvamarul“ care îi ţinea sub observaţie pe cei care făceau salturile în apă.

Care sunt regulile?

Vedetele care se înscriu în show trebuie să sară în apă de pe platforme de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale unui bazin olimpic.

Emisiunea a revenit anul trecut la Antena 1, după o pauză de şase ani. Televiziunea a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013, după un format similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Iar noul sezon va fi prezentat tot de Răzvan Fodor, însă într-o formulă puţin schimbată. Rămâne coleg cu Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, dar în locul Annei Lesko vine actriţa Monica Bîrlădeanu. Detalii complete, aici.

Cine sunt cei patru juraţi?

Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase şi Natanticu, cel care îl înlocuieşte în noul sezon pe Jean de la Craiova.

Juraţii vor fi cei care vor nota curajul şi evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor.

Fiecare jurat va acorda o singură notă pentru fiecare concurent, iar câştigătorul unei ediţii se califică în finala emisiunii.

Paula Chirilă:

“Eu mi-aş dori ca în acest sezon să văd juriul în costume de baie, executând acele sărituri pe care ei le jurizează.

Pe Clara sigur o voi vedea sărind, pentru că ea e campioană. Dar vreau să-l văd şi pe Nea Marin cum se aruncă în cap, sunt curioasă cu ce ne va surprinde Iulia Albu, poate vine cu o dresură de peşti, să-l văd pe Natanticu scufundându-se...

Sper că juriul s-a pregătit, pentru că eu şi Romică suntem pregătiţi să-i surprindem. Nu cu sărituri, fiindcă mie îmi este foarte frică de înălţime. Am participat la Splash! Vedete la apă acum câţiva ani şi am avut nevoie de 3 zile doar că să sar de pe margine. N-aş mai repeta experienta.

Prefer să văd spectacolul în această formulă, alături de Romică. Noi vom delecta publicul cu mult umor. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate şi mă bucur că revine la Antena 1!”

Romică Ţociu:

“Sezonul acesta aş vrea să văd nişte sărituri şi mai spectaculoase. Pentru că eu cred că emisiunea aceasta e spectaculoasă cu sărituri spectaculoase. Asta aşteaptă şi publicul de la cei care participă, indiferent de domeniul din care vin.

Iar de la mine şi de la Paula Chirilă să se aştepte la o serie de momente umoristice mai deosebite decât anul trecut. Avem o surpriză pentru cei care urmăresc Splash! Vedete la apă – şi nu sunt puţini la număr.

Îi vom surprinde cu foarte multă comedie, pe care le-o vom oferi în cadrul unei poveşti. De-asta telespectatorii trebuie să fie alături de noi ediţie de ediţie – pentru că în fiecare emisiune avem câte o porţie de umor care continuă povestea.”


Citeşte şi: GALERIE FOTO. Antena 1 a anunţat prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă. Ce colege va avea Răzvan Fodor


Citeşte şi: Splash! Vedete la apă, revine cu un nou sezon la Antena 1. Cine sunt juraţii? Jean de la Craiova a ieşit din joc


Citeşte şi: AUDIENŢE. Antena 1, primul loc cu premiera Splash! Vedete la apă, peste Gladiatorul de pe Pro TV. Cifrele serii de sâmbătă

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Barlogi Barlogi
    Ai apărut postac după 11 zile

    Exact ca tine postac. Dupa 11 zile ai aparut. Pana acum bagat in barlog ?
  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    Iar relicva asta de tociu??? Un boșorog expirat!! Dar nu ma mir asta promovează a1
  • Mile Mile
    Ai apărut postac după 11 zile
  • Botiscu Botiscu
    Exact lider detașat la cei educați, postaci disperati , maruta a suferit tot sezon , mireasa mereu peste cei mici ha ha ha

    Mireasa lider la pensionari pesede. Exact. Maruta la publicul comercial, publicul educat, publicul Esomad ABCD mereu. Ha ha ha !
  • Butiscu Butiscu
    Postac numai tu poți sa ți faci Target

    Postacule Antenuta Zero umilita maxim ! Pro TV dublu comercial zilele astea. Dezastru !
  • Mile Mile
    Exact lider detașat la cei educați, postaci disperati , maruta a suferit tot sezon , mireasa mereu peste cei mici ha ha ha
  • Mile Mile
    Postac numai tu poți sa ți faci Target
  • abc+ abc+
    Ce audiențe a făcut Mireasa? După a1.ro nu mă pot lua, ăia își bagă ce target de vârsta vor ca să fie primii:))
  • Andrei Andrei
    Un format ușor, de vară. Prin toată gloata de emisiuni inutile, Splash e chiar relaxantă
  • R R
    Dati audientele de aseara si a finalei Mireasa de luni seara

Trimite un comentariu

sus