Skip to main content

Plecare de la vârful Adevărul: redactorul-şef adjunct, şeful site-ului, părăseşte publicaţia. Unde merge?

 
Plecare de la vârful Adevărul: redactorul-şef adjunct, şeful site-ului, părăseşte publicaţia. Unde merge?

Plecare de la vârful Adevărul: redactorul-şef adjunct, şeful site-ului, totodată coordonatorul site-ului, Călin Nicolescu, pleacă de la ziar după peste opt ani.

Publicitate

Călin Nicolescu a venit la Adevărul în ianuarie 2013, ca redactor-şef adjunct. S-a ocupat, în această perioadă, de coordonarea edţiei online Adevărul.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Călin Nicolescu pleacă la Ziare.com, unde va coordona echipa editorială, după plecarea Ramonei Ursu.

Contactat de Paginademedia.ro, Călin Nicolescu a confirmat informaţia, fără a da alte detalii.

Călin Nicolescu, carte de vizită:

Jurnalistul Călin Nicolescu a lucrat la Mediafax între anii 1993-2001, unde a ajuns până la poziţia de redactor-şef adjunct. Apoi a fost news-editor la Jurnalul Naţional (2002-2004), a ocupat ulterior funcţia de redactor şef adjunct al cotidianului Ziarul (2004-2007) şi apoi a fost consultant politic.

Din vara lui 2010 şi până în 2011 a fost director de ştiri la Europa FM. Ulterior, până în septembrie 2012, a fost producător la interviurile Europa FM. În ianuarie 2013, venea la Adevărul ca redactor-şef adjunct, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Plecarea lui Călin Nicolescu completează seria numelor care au plecat de la Adevărul în ultimele luni, după întoarcerea lui Dan Marinescu pe poziţia de redactor-şef. Au părăsit Adevărul Daniel Gorgonaru (cel care avea atribuţiile de radactor-şef, Sebastian Zachman (şeful de la politic, acum realizator la Prima TV) şi coordonatoarele Adevărul de weekend, Alexandra Constanda şi Alexandra Şerban (care au trecut la Libertatea).

Pe de altă parte, şi redacţia Ziare.com, pe care urmează să o coordoneze Călin Nicolescu, a trecut prin frământări puternice în ultimul an. Ramona Ursu a demisionat de la conducerea echipei redacţionale (după mai puţin de un an), Ovidiu Vanghele a plecat, iar o altă semnătură, Ionel Stoica, a lăsat presa pentru a se duce în comunicare (PR la Primăria Sectorului 1).

În urmă cu un an, cea mai mare parte a echipei Ziare.com (Serinela Spătărelu, Ioana Dogioiu, tehnicul, vânzările) demisiona în urma unor disensiuni cu reprezentantul acţioarului majoritar Andrei Siminel. Echipa a lansat apoi publicaţia online Spotmedia.

Citeşte şi: Călin Nicolescu, redactor-şef adjunct la Adevărul

Citeşte şiSchimbare la vârful redacţiei Adevărul: pleacă redactorul-şef, se întoarce fostul redactor-şef

Citeşte şiEXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacţia, tehnicul şi vânzările

Citeşte şiZiare.com a rămas fără redactor-şef. Din nou. A plecat şi Ovidiu Vanghele

Citeşte şiSchimbare la vârful redacţiei Adevărul: pleacă redactorul-şef, se întoarce fostul redactor-şef

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un fost Un fost
    Calin Nicolescu e un om ok, echilibrat, excelent profesionist. Un mare castig pentru ziare.com. Dupa cum un mare castig au fost si plecarile Ursu & Vanghele, activisti anti-PSD, departe de onestitatea pe care ti-o cere jurnalismul corect. Succes.

Trimite un comentariu

sus