Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Teo Trandafir îşi face podcast. Primul invitat, primul partener: Mircea Badea

 
EXCLUSIV Paginademedia. Teo Trandafir îşi face podcast. Primul invitat, primul partener: Mircea Badea

"Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi", a scris astăzi Teo Trandafir pe Facebook, alături de o fotografie cu un microfon de podcast. Asta pentru că realizatoarea radio-TV îşi lansează propria producţie video.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Teo Trandafir a confirmat că este vorba de un podcast pe care urmează să îl lanseze în curând.

Surpriza vine la prima ediţie de la numele invitatului: Mircea Badea, realizatorul În gura presei, cel care a fost primul partener de emisiune al lui Teo la începuturile carierei în televiziune. În urmă cu 25 de ani, la mijlocul anilor 90, cei doi făceau împreună o emisiune la Tele 7 abc - Dimineaţa devreme. Apoi, au fost gazdele Teo şi Mircea Şou, la Antena 1, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri. Cei doi erau şi în weekend pe post, dar cu un alt nume: Teo şi Mircea.. reŞou.

După perioada de Antena 1, cuplul s-a despărţit: în anul 2000, Teo a trecut la Pro TV. Mircea Badea a avut o perioadă la Realitatea TV, apoi la Prima TV (unde a realizat o emisiune cu Oreste) şi a revenit la Antena 3, unde a pornit În gura presei,

Despre ce va fi acest podcast?

"O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva", a declarat Teo Trandafir pentru Paginademedia.

Producţia va fi săptămânală. "Cel puţin aşa se doreşte a fi", glumeşte Teo.

Alte nume "în vizor"? "Nu aş vorbi, să nu fie cu ghinion. Dat visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama", spune Teo.

Cine se ocupă de producţie?

Teo Trandafir: "Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita", a declarat Teo în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

"Nu voi uita că aceşti oameni, atunci când am pornit proiectul, au venit să mă ajute, fără să ceară nimic în schimb. Alături de aceşti oameni voi fi şi eu când le va fi lor greu."

Şi, nu în ultimul rând, numele podacstului?

"Gând la gând. Pentru că oamenii aceştia care vor veni la emisiune sunt compatibili şi cu mine, şi eu cu ei", spune Teo Trandafir.

Teo Trandafir este, în prezent realizator al emisiunii Bară la Bară, alături de Mihai Hînda, la postul Radio Impuls, din grupul Kanal D. Pânâ în această vară, Teo realiza la postul TV şi emisiunea Teo Show, întreruptă de televiziune după zece ani de difuzare.

EXCLUSIV. Teo Show, emisiunea lui Teo Trandafir, oprită brusc de Kanal D. Echipa emisiunii a fost anunţată de conducere

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus