Skip to main content

Acasă TV devine oficial televiziune generalistă de la 1 aprilie, cu programe de ştiri şi două noi emisiuni. Cum arată grafica ştirilor

 
Acasă TV devine oficial televiziune generalistă de la 1 aprilie, cu programe de ştiri şi două noi emisiuni. Cum arată grafica ştirilor

Ce producţii aduce Acasă TV ca televiziune generalistă? Primele schimbări ca staţie generalistă se aplică de la 1 aprilie. Televiziunea va avea în grila de programe ştiri şi emisiuni noi, după cum Paginademedia.ro a relatat că postul Acasă TV devine canal generalist.

Publicitate

Ştiri de două ori pe zi şi emisuni în weekend vor putea fi urmărite Ştirile Acasă Actualităţi, iar de la 15.00, Ştirile Acasă Magazin.

În cadrul ştirilor se vor regăsi subiecte de actualitate, până la noutăţi din domenii precum sănătate, tehnologie, turism şi informaţii din lumea mondenă.

În weedend vor fi două emisiuni educative

  • Bazarul de Acasă (sâmbăta, de la 08.00)
  • Ştii de Acasă (duminica, de la 08.00)

Deocamdată reprezentanţii televiziunii nu au anunţat cine va prezenta ştirile şi emisiunile, de la Acasă TV. Din grila postului nu vor lipsi nici serialele latino-americane şi turceşti.

Citeşte şi: SCHIMBARE ISTORICĂ. Acasă TV devine televiziune generalistă. Postul va avea programe de ştiri şi două noi emisiuni. În rest, seriale pe bandă rulantă

 

Antonii Mangov - Programming Director.

„PRO TV este liderul pieţei de televiziune din România şi ne dorim ca toate canale noastre secundare să se regăsească în topul preferinţelor telespectatorilor.

Ne-am dorit să îmbogăţim programele cu noi producţii care să aducă un plus telespectatorilor fideli, dar să se regăsească şi în preferinţele publicului larg.

Vrem ca cei care ne urmăresc să aibă parte de producţii de calitate, informaţii actuale, segmente educative şi relaxare”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus