Skip to main content

Pro TV, program de Crăciun. Episod special Las Fierbinţi şi concert Andra

 
Sursa foto: Andra, Facebook
Sursa foto: Andra, Facebook

Pro TV anunţă un program special de Crăciun. Postul aduce de sărbători multe filme cu tematică de Crăciun. Pro TV difuzează un episod special din serialul Las Fiebinţi, concert cu Andra, dar şi un film de aventură difuzat în premieră.

Publicitate

Ce a pregătit Pro TV de Crăciun?

Pe 24 decembrie, de la 20.00 este Singur Acasă 2 - Pierdut în New York. Tot în Ajun De Crăciun vine filmul Grinch, Goana după cadou şi Miracolul din Strada 34.

De-a lungul întregii zile de Crăciun sunt programate filmele Căţelul care a salvat Crăciunul, Misiune de salvare, Avenmturile lui Smallfoot, Crăciunul cu familia Krank şi Pinguinii domnului Popper.

În seara de Crăciun va fi un episod special din serialul Las Fierbinţi, dar şi filmul de acţiune Un poliţist şi jumătate, şi de comedia Fratele lui Moş Crăciun.

În a doua zi de Crăciun, postul difuzează filme precum Blizzard şi Corgi şi Căţeii reginei. Tot pe 26 decembrie este filmul de aventură chemarea străbunilor, care va fi în premieră la Pro TV.

Pe seară, în a doua zi de Crăciun este concert cu Andra - Vis de iarnă

Citeşte şi: Programul de Sărbători, Antena 1. Ediţie specială Te cunosc de undeva cu Sore şi Pepe, dar şi concert Ştefan Bănică

Citeşte şiFilme Singur acasă, şi pe Pro TV şi pe ...Antena 1. Pe Pro TV, primele două "clasice", pe Antena 1, următoarele două

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus