Skip to main content

Un serial de pe Prima TV a intrat pe Netflix

 
Un serial de pe Prima TV a intrat pe Netflix

Serial românesc de pe TV, acum pe Netflix. Serialul TV Pup-o, mă - Înfruntarea bacilor - a intrat pe platforma de streaming.

Publicitate

"Înfruntarea bacilor", este, practic, un serial "desprins" din seria de filme Pup-o, mă! Serialul, care cuprinde opt episoade, a fost iniţial difuzat de Prima TV, anul trecut.

În mare parte, are o distribuţie asemănătoare cu filmul Pup-o, mă!, mai puţin Cosmin Seleşi, care nu a fost implicat în serial.

Primul film din seria Pup-o, mă! (cu Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Alexandru Pop - Văru' Săndel) a fost lansat în cinematografe în octombrie 2018 şi este disponibil pe Netflix. A urmat Pup-o, mă 2: Mireasa nebună, film care, de asemenea, a fost pe platforma de streaming (dar a ieşit).

În august anul trecut, echipa filmului, în colaborare cu Prima TV, a anunţat serialul de televiziune cu distribuţia de la Pup-o, mă! Seria a fost difuzată de Prima TV în toamna anului trecut.

Acum, serialul de televiziune a intrat şi pe Netflix.

Serialul Înfruntarea bacilor, pe scurt:

Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), deja sunt stăpânii stânei şi cred că pot cuceri orice femeie.

“Înfruntarea bacilor” aduce în cadrul stânei 8 tinere frumoase ce vor intra în competiţie pentru inima celor doi ciobani, cât şi pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de Băciţa anului.

Concurentele vor fi implicate în probe amuzante precum cursa viteză de depănuşat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură.

Un nou film din seria Pup-o, mă! urmează să se lanseze. Partea a treia a seriei are titlul Ouăle, franceza şi ardelenii.

Echipa Pup-o, mă!, de pe Netflix, pe TV. Serial pe Prima TV cu actorii din film. Văru Săndel şi Laura Cosoi, printre ei


VIDEO. Cosmin Seleşi, actor şi producător într-o parodie istorică. Cu daci. Ce spune despre film?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus