Skip to main content

Din CNA, înapoi la TV. Radu Herjeu apare într-o emisiune la Metropola TV, postul primăriei lui Pandele (VIDEO)

 
Din CNA, înapoi la TV. Radu Herjeu apare într-o emisiune la Metropola TV, postul primăriei lui Pandele (VIDEO)

VIDEO. Radu Herjeu s-a întors în televiziune. Este „invitat permanent” într-o emisiune la Metropola TV, staţia Primăriei Voluntari condusă de Florentin Pandele (PSD).

Publicitate

Se întâmplă la aproape jumătate de an de la încheierea mandatului de membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului. 

Emisiunea în care Herjeu are calitatea de invitat permanent se numeşte  „Retrospectiva săptămânii” şi este realizată de George Ciubotaru. 

Se vede în fiecare vineri, de la ora 18:00. 

Reamintim că Radu Herjeu şi-a încheiat mandatul în CNA la începutul lunii februarie, după şase ani de activitate în for. Herjeu a fost propus membru titular în CNA în anul 2015, fiind susţinut de grupurile PSD din Parlament. 

În cei şase ani, a fost unul dintre cei mai activi membri CNA. Conform unor date de pe blogul său, acesta a propus peste 200 de amenzi (adică 60% din toate amenzile propuse în această perioadă).

La finalul mandatului, în februarie 2021, Herjeu nu a mai câştigat un nou mandat. 

VIDEO. Un fragment din emisiunea cu Herjeu via Facebook


Radu Herjeu | Carte de vizită


Radu Herjeu a intrat în presă la începutul anilor `90, ca reporter la Curierul Naţional. Între 1993 şi 1994 a fost prezentator şi redactor ştiri externe la Radio Total. În acelaşi an a devenit editor-prezentator la Observatorul Antenei 1, post pe care l-a ocupat până în 2000. În aceeaşi perioadă a fost şi realizator de emisiuni la Antena 1, dar şi la Radio Romantic.

Între 2005 şi 2006 a fost editor-prezentator al ştiri lor de la Naţional TV, iar în martie 2011 a ajuns la B1 TV, unde a prezentat ştirile de weekend până în septembrie 2011. În aceeaşi lună a trecut la RTV, ca prezentator al ştirilor de la miezul nopţii.

Radu Herjeu a prezentat timp de un an de zile Ştirile de la ora 18.00, tot la România TV. Radu Herjeu organizează şi LicArt, un festival de arte pentru liceeni. 


Citeşte şi: Radu Herjeu şi Dorina Rusu pleacă din CNA, după ce şi-au încheiat mandatele. Şedinţele, oprite temporar


Citeşte şi: Radu Herjeu, propus membru titular în CNA. Fostul jurnalist de la România TV, susţinut de grupurile PSD din Parlament


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cei care moderează acum Tema zilei sunt angajați ai TVR. Au salarii care nu depășesc 5000 de lei pe luna. Pentru cit încasează încă din TVR numitul CRISTACHE, cit de oneros ii este contractul făcut de numita Gradea Doina și vizat de numita Ionescu Roxana încă șefa Juridicului din TVR te poftesc sa citești articolele din Libertatea sau chiar din Pagina de media. Curtea de Conturi și DNA ar trebui sa ii ia la întrebări pe Gradea, pe Dirvariu, pe Tompea, pe Ionescu.
 • Iar atitudinea TA PACIFISTĂ față de TVR 1 în epoca PNL cum ți-o explici?!?! TVR 1 face aceleași audiențe dezastruoase și fără Ionuț Cristache dar taci ca un mort. De ce, Livia Pilă?!?!
 • @B.A,M,Herjeu a convenit cu Monica Gubernat, președinta pesedista a CNA, o strategie în favoarea Antenelor lui Felix și a României tv a lui Ghiță. Gubernat ii dădea mai întâi cuvântul lui Herjeu, acesta făcea pe moralul și acuzatorul public, iar la final propunea o nimica toată de amenda. Maximum 5000 de lei. Așa făcea jocurile chimistul în rezerva sau retragere Herjeu Radu. Eșuat azi la Televiziunea fără viitor a familiei Pandele. Plătită din bani publici.
 • @B.A.M pesedist de meserie. Amenzile alea date de Herjeu erau mai mici decât salariul paznicului de la studioul Acces Direct. Sunt mărunțișuri, la fel ca și la România TV, date de fațadă pentru a părea imparțiali.
 • @B AM Care era strategia lui Herjeu? Lua la sedinte mai intotdeauna primul cuvintul. Se arata intransigent. Dar cjnd era momentul trecerii de la vorbe la fapte, propunea amenzi simbolice. Atit pentru Romania tv cat si pentru Antenele voiculesciene. Smecher, nu? Util baiatul.
 • B.A.M.,conteaza si salariul luat de cei care presteaza la Tema Zilei.Daca au cat Cristache si invitatii,da,de acord cu criticile si in acest caz
  Dar daca salariile sunt mult mai mici,inseamna ca gaura data exista,dar e ceva mai mica...Cat despre noua culoare politica,ce sa zic...am scapat de ai lor si primim pe ai nostri,sau cum...Nu stiu,nu urmaresc,dar daca asa e situatia...
 • Omul potrivit la locul potrivit. HERJEU a ajuns la o televiziune sateasca.
 • prea umilul herjeu la acelasi nivel cu turnatorul garcea si sparanghelista videochatista. Te si apuca rasul cand te gandesti ca asta a fost sef la CNA si ne tinea predici de doi bani pesedezi despre cum trebuie sa funcționeze audiovizualul in Romania...
 • Radu Herjeu a fost la Realitatea TV între Septembrie 2011 și Noiembrie 2011.
 • Vinerea fiind zi de post mi se pare fireasca ideea ca Herjeu sa fie plătit doar cu o farfurie de ciorba falsa.
 • Livia Pilă, cu tot respectul, dar, dacă Radu Herjeu e pesedist, de ce a amendat puternic și EXAGERAT posturile APARENT PSD-ISTE precum Antena 1 și Antena 3 în perioada în care a fost membru în CNA, chiar și în ciuda trecutului lor comun??? E o ruptură de logică și mai mare în ceea ce ai spus, în comparație cu atitudinea TA inexistentă la adresa emisiunilor PNL-iste precum "Tema zilei", care face aceeași audiență DEZASTRUOASĂ pe care o făcea și "pedesitul Ionuț Cristache" cu #România9?
  Livia Pilă, TE ROG, FII MAI COERENTĂ ȘI CONSECVENTĂ ÎN OPINIILE ȘI ATITUDINILE TALE PUBLICE!!!
  #COERENȚĂ #CONSECVENȚĂ
 • livia pai tot rating mic ce faceti munciti degeaba nu ceri demisia
 • Exact la Metropola TV ii era locul acestui pesedist notoriu. Herjeu e marcat de PSD pina și în ultima pistruie. A făcut jocurile lui pe toată durata mandatului lui la CNA. Unul dintre cele mai puțin onorante din istoria instituției.

Trimite un comentariu

sus