Skip to main content

Filmul Ramon cu Pavel Bartoş, primul loc ca încasări în prima săptămână în cinema

 
Filmul Ramon cu Pavel Bartoş, primul loc ca încasări în prima săptămână în cinema

Comedia românească Ramon s-a poziţionat pe primul loc ca încasări în ultima săptămână. Filmul Ramon, în regia lui Jesus del Cerro şi scris de Anghel Damian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoş îl produce.

Publicitate

Producţia cu Bartoş în rolul principale a vândut bilete de 1,1 milioane de lei, adică aproape 250.000 de dolari, conform datelor cinemagia.ro.

Cu această sumă, Ramon a fost cea mai vizionată peliculă a săptămânii 30 ianuarie-5 februarie, practic săptămâna de lansare.

Din distribuţia filmului fac parte Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Andreea Esca, Smiley, Bogdan Farcaş, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile, Teona Stavarachi, Ioana Blaj. Filmul s-a lansat săptămâna trecută, pe 3 februarie.

În top 10 mai apar două producţii româneşti. Taximetrişti, cu Alexandru Ion şi Rolando Matsangos, a vândut bilete de aproape 70.000 de dolari în ultima săptămână şi a ajuns la un total de peste jumătate de milion de dolari încasări.

Romina VTM, musicalul cu manele produs de Selly, e şi el în tot 10, la cinci săptămâni de la lansare. În total filmul cu Bogdan de la Ploieşti şi Nicole Cherry are încasări în cinematografele din România de două milioane de dolari.

Pavel Bartoş:

"Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.

Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea.

Dar ideea este că luptă pentru ceea ce crede. Şi bineînţeles că, de aici, situaţiile hilare, haioase, de acţiune, emoţionante, pentru că filmul conţine de toate, are toate aceste valenţe, de la comedie, cum să zic eu, la emoţie, iubire şi acţiune. Adică le-am cam adus un fel de all inclusive", adaugă actorul în interviul acordat pentru Paginademedia.ro.

Top filme în România în săptămâna 50 ianuarie - 5 februarie:

1. Ramon - 247.000 de dolari

2. Năstruşnicul motan Maurice (The Amazing Maurice) -120.000 de dolari

3. Avatar:Calea apei ( Avatar:The way of water) -116.000 de dolari (aproape opt milioane de dolari încasări de la lansarea în România)

4. S.OS.:Ataerizare forţată (Plane) -87.000 de dolari (339.000 încasări totale)

5. Taximetrişti - 68.000 de dolari (570.000 încasări totale)

6. Cabana de la capătul lumii (Knock at the cabin) - 61.000 de dolari

7. Motanul încălţat: Ultima dorinţă (Puss in boots:The last wish) - 44.000 de dolari (aproape 1,4 milioane încasări totale)

8. Babylon - 36.000 de dolari (320.000 în total)

9. Spiritele din Inisherin (The banshees of Inisherin) - 32.000 de dolari

10. Romina, VTM - 25.000 de dolari (două milioane de dolari în total)

Citeşte si: VIDEO. Tot ce trebuie să ştii despre Ramon, cu Pavel Bartoş. De ce a mers pe o comedie "curată"? "Vreau să îl vadă şi copiii mei"

Citeşte şi: Pavel Bartoş: Ramon e un fel de Forrest Gump, are şi ceva din Louis de Funes, din Chaplin din toţi actorii mei preferaţi

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus