Skip to main content

PLECARE-SURPRIZĂ. Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1 după numai trei luni. „Aventura mea cu Antena s-a încheiat”

 
PLECARE-SURPRIZĂ. Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1 după numai trei luni. „Aventura mea cu Antena s-a încheiat”

DESPĂRŢIRE-SURPRIZĂ. Jurnalista Ramona Păuleanu a încheiat colaborarea cu Antena 1 după numai trei luni. 

Publicitate

Anunţul a fost făcut de Păuleanu într-o scurtă postare pe pagina sa de Facebook. 

„Şi acum o ştire de dezinteres naţional. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteţi liberi sa continuaţi sa faceţi ceea ce făceaţi.”, a scris prezentatoarea. 

Contactată de Paginademedia.ro, Ramona Păuleanu nu a detaliat motivele plecării, doar că, momentan, face „o pauză de televiziune".
 
Ramona Păuleanu s-a alăturat Antenei 1 în luna martie, pentru rubrica Meteo, după cum a relatat Paginademedia.ro în exclusivitate la momentul respectiv, după doi ani de concediu de maternitate. Anterior, ea fusese la Pro TV. 
 
În paralel cu Antena 1, jurnalista a lansat şi un podcast de parenting, Creştem mari, alături de Adriana Stere, de la Pro TV

Carte de vizită Ramona Păuleanu:

Ramona Păuleanu a lucrat peste zece ani la Pro TV, ca reporter. Ca reporter de teren, a făcut investigaţii cu camera ascunsă, a acoperit domeniul social timp de câţiva ani, a fost jurnalist pe eveniment, dar s-a ocupat şi de meteo.

În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, a intrat în concediu de maternitate. 

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism a Universităţii Hyperion, dar şi a Şcolii de Televiziune. Înainte de cei zece ani de Pro TV, a lucrat aproape un an la Antena 1.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus