Skip to main content

Programul de Revelion la Antena 1. Prima noapte dintre ani fără măştile lui Dan Negru. Ce a pregătit postul?

 
Programul de Revelion la Antena 1. Prima noapte dintre ani fără măştile lui Dan Negru. Ce a pregătit postul?

Antena 1 aduce de Revelion un show cu Nea Mărin, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, dar şi o ediţie specială a emisiunii Super Neatza cu Răzvan şi Dani. Pentru prima dată în ultimul sfert de secol, Dan Negru nu va mai avea program de Revelion la TV. Dan Negru - acum la Kanal D - a prezentat 22 de Revelioane consecutive, iar în ultimii ani au fost show-uri cu măşti, denumite "Revelionul Starurilor."

Publicitate

Gazdele evenimentului de Revelion vor fi Răzvan Simion şi Dani Oţil. În noaptea dintre ani vor fi numere de dans, momente umoristice şi multă muzică.

Iată programul Antena 1 de Revelion:

De la ora 17:00 emisiunea Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza şi alţi artişti România.

Nea Mărin, Liviu şi Andrei deschid seara de Revelionul cel neBUN, de la 20.00. Cei trei nu renunţă la rivalitate şi fiecare pregăteşte un program de Revelion. Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă de vedete. 

Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar şi Romică Ţociu, Paula Chirilă, Eliza şi Cosmin Natanticu, Maria Popovici şi Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi alţii fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiştii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu şi Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Citeşte şi: După 25 de ani! Nu mai vedem Negru de Revelion. Prima noapte dintre ani fără show cu Dan Negru

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus