Skip to main content

Robert Turcescu, stop emisiune la B1 TV. Contractul cu postul TV nu s-a mai prelungit

 
Robert Turcescu, stop emisiune la B1 TV. Contractul cu postul TV nu s-a mai prelungit

FINAL. Colaborarea dintre Robert Turcescu şi B1 TV pentru emisiunea Sub semnul întrebării a încetat. Finalul de contract vine la şase luni după ce Turcescu a revenit la B1 TV ca realizator.

Publicitate

"Am încheiat azi contractul pe două sezoane cu B1 TV pentru talk-show-ul "Sub semnul întrebării". Ne despărţim în condiţii amiabile, nimic de speculat. A fost scurt, dar... intens!", a scris Turcescu pe Facebook.

"Ne vom revedea curând în podcastul EVZ-Play de pe canalul de Youtube EVZ-Capital. Dar până pe 9 ianuarie încă mai avem vacanţă", a continuat el.

"Pur si simplu, contractul cu Robert Turcescu a ajuns la final", a declarat pentru Paginademedia.ro Sorin Oancea, acţionar şi administrator al B1 TV. "Am decis împreună că, dată fiind şi situaţia dintre asociaţii B1, este mai bine să întrerupem", a continuat el.

Robert Turcescu avea emisiunea Sub semnul întrebării pe intervalul 21.00-23.00. Pe acest segment va intra Tudor Muşat, cel care s-a ocupat până în toamna anului trecut de segmentul orar.

Robert Turcescu a revenit în televiziune, la B1 TV, în primăvara lui 2022. A intrat iniţial la ora 17.00, acolo unde era înainte Tudor Barbu (plecat ca director la TVR 3). După primul sezon de trei luni, Turcescu a trecut, în septembrie 2022, la ora 21.00.

ISTORIE. Turcescu revenea în TV în 2022 după o pauză de opt ani. În 2014, în emisiunea Sorinei Matei, Robert Turcescu a făcut dezvăluirea care a şocat, la vremea respectivă întreaga presă: "Am fost locotenent colonel sub acoperire!"

După autodenunţul din 2014, Robert Turcescu a lucrat un an la EVZ, apoi a intrat în politică. S-a întors în presă în 2021, la Evenimentul zilei.

Despre ce "situaţie dintre acţionari" vorbeşte Sorin Oancea?

În luna decembrie anul trecut, Bobby Păunescu a pornit o serie de acţiuni împotriva lui Sorin Oancea, pe care intenţiona să îl înlocuiască în calitate de administrator al postului TV.

Acţionari ai B1 TV sunt Sorin Oancea şi George Constantin Păunescu, cu părţi egale. Bobby Păunescu este împuternicit de tatăl său să îl reprezinte.

Printre altele, Bobby Păunescu a cerut şi insolvenţa postului la Tribunalul Bucureşti, invocând calitatea de administrator. Sorin Oancea susţine că Păunescu şi-a însuşit ilegal calitatea de administrator, pe care nu o are, actele de la Registrul Comerţului arătând că Oancea deţine această poziţie.

"Este o încercare de preluare ostilă şi ilegală a conducerii B1", spune Sorin Oancea.

Citeşte şi: Ce se întâmplă la B1? A fost spart biroul lui Sorin Oancea, iar yala înlocuită. Ce spune Bobby Păunescu?

Tensiuni în B1. Bobby Păunescu vrea să-l dea la o parte pe Sorin Oancea şi să preia postul. Oancea: "Tentativă de preluare ostilă şi ilegală"

 

Despre momentul în care s-a deconspirat în direct: ŞOC ÎN LUMEA MEDIA. “Am fost locotenent colonel sub acoperire”. Robert Turcescu, mărturisire în direct la B 1: “Documentele sunt reale. De mâine nu mai fac emisiunea”


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    @Bleji florica iti dai seama ca daca pro tv a dat teapa,a dat si la pagina de media.Nu cred ca acest site a facut o dinadins
  • Bleji florică Bleji florică
    Paginamedia ai inceput să dezinformezi in legatură cu concursurile făcute de dilatantii de la protv! De revelion anunțai un concurs care n-a mai avut loc(stai liniștit că nu m-am uitat decăt cca 20 minute la timpenia de emisiune) acum anunți un alt concurs in legătura cu serialul clanul(probabil și ăsta o țeapă) Ești plătit pt aceste dezinformări cumva?
  • Mirciulik Mirciulik
    Mile postac, ai vazut scadere la Antenuta Zero pe comercial in prime-time ? 1 punct rating. Ha ha ha !
  • Mirciulik Mirciulik
    Moare lumea de necaz , ca antena mult peste pro TV, manea bună de făcut, dedicație la postac

    Unde ? Ce visezi ? Audientele zic altceva postac. Ha ha ha !
    Antenistii in genunchi !
  • Mirciulik Mirciulik
    esti prost , pe 1 ianuarie nu apare in tabel revelion , nu stii ca de la ora 2 incepe masurarea, mai citeste tabele nu polua fara cunostiinte ori asa sunteti postacii nu va lace cititul ha ha ha

    Ce visezi ? Ce aberezi ? Cum am zis Pro TV a sters pe jos cu Revelion Antenuta Zero. Deci ce visezi prostea ?
  • MucCelMic MucCelMic
    Moare Mile de ciuda. Ia uite audiente aici, postac: https://www.paginademedia.ro/tip-audienta/audienta-medie/audiente-tv-luna-decembrie-prime-time-20971618

    Plangi, postac, plangi!
  • B.A.M B.A.M
    De ce din suita de zile formată din 31 decembrie+ 1,2 ianuarie, o excludeți fix pe cea mai importantă, respectiv pe cea de 31 decembrie?
    Ce fel de abordare editorială mai e și asta?!?!
    P.S.
    1)Cum de NU s-a iscat un scandal mediatic în jurul Concertului de la Viena, cu care (mai nou) purtăm un război diplomatic??? Când a fost acel revelion DE SUCCES cu Vacanța Mare, a ieșit un scandal inutil. Dar acum, când există o miză reală, avem doar tăcere!
    (Ca prostia să fie completă, doar Cristoiu s-a plâns la Metropola TV...)
    2)Cum de ați ratat moartea lui Mitică Popescu???
    3) De ce etichetați ultima parte a revelionului Antenei 1 ca "revelionul cel neGru"? Care e justificarea?
  • Mile Mile
    Moare lumea de necaz , ca antena mult peste pro TV, manea bună de făcut, dedicație la postac
  • mile mile
    esti prost , pe 1 ianuarie nu apare in tabel revelion , nu stii ca de la ora 2 incepe masurarea, mai citeste tabele nu polua fara cunostiinte ori asa sunteti postacii nu va lace cititul ha ha ha
  • Mariniel Mariniel
    Singur Acasa si Fierbinti peste Revelion Antenist. Nu Mile mile postaci ? Ha ha ha !

    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-singur-acasa-2-pro-tv-2022-20962132
    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/top-emisiuni-25-decembrie-craciun-2022-20963930
  • Gorgoric Gorgoric
    Hai cu audientele de aseara. Sa vedem Marinica Zero spulberat de Pro TV. Ha ha ha !
  • Marinik Marinik
    Chiar se uita cineva la el ha

    Lumea se uita la Pro TV postacule, nu la Antenuta Zero.

    Chiar, audientele pe toata ziua si prime-time pe tot anul 2022 cand le dati ? Cu Pro TV lider detasat. Cu Antenuta Zero in genunchi. Voi nu le dati ? Dormiti ?
  • Gorgozi Gorgozi
    Vezi ca postacii se fac la ploua ha

    Cum postacii se fac ca ploua cu Antenuta Zero. Ha ha ha !
  • Gorgotiz Gorgotiz
    Când va apărea știrea despre eliminarea de pe post a actorului infractor Cuzin Toma din Las Fierbinți care a fost prins de 2 ori conducând cu permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice și al drogurilor, atunci vom avea moralitate în TV din România. Dar se pare că moralitate nu există .

    Tu esti Mile, de copiezi toate numele de pe acest site ?
  • Vorvoz Vorvoz
    postacii disperati ca a scazut postul lor , anul trecut defila ha ha ha

    A scazut ? Ce a scazut ? Pro 11 rating de Revelion. Unde vezi scadere ? Eu vand scadere la Antenuta Zero. Ha ha ha !

    De audientele de 1 si 2 Ianuarie nimica ? Marinica Zero spulberat de Pro TV. Nu ai curaj sa zici acest lucru ?

Trimite un comentariu

sus