Skip to main content

Meciul România - Belarus, transmis marţi de Prima TV. Cine comentează partida

 
Meciul România - Belarus, transmis marţi de Prima TV. Cine comentează partida

Un alt meci al Naţionalei de fotbal, acum pe Prima TV. După partida cu Andorra (2-0), difuzată sâmbătă de Antena 1, umează o nouă confruntare pentru calificarea la Euro, cu Belarus.

Publicitate

Meciul România - Belarus, care va avea loc mâine (marţi, 28 martie) va fi transmisă în direct de Prima TV (Prima TV şi Antena 1 îşi împart meciurile din calificările Naţionalei). Costi Mocanu şi Emil Grădinescu vor asigura comentariul partidei.

Prima TV a pregătit un program special dedicat Meciului Naţionalei. La fel Prima News şi Prima Sport, posturi care fac parte din portofoliul grupului Clever.

Prima TV difuzează mâine, în direct de la Arena Naţională, de la 21.45, meciul România-Belarus.

Programul special pe posturile Prima:

- De la 19.15, Gabriel Coveşeanu (Cove), co-prezentatorul emisiunii Primii Câştigă, va fi "trimis special" la Arena Naţională. În intervenţiile sale el va intra în legătură directă cu Diana Bart, aflată în studioul Prima TV. 

- De la 20.45, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu, Gică PopescuFlorin Răducioiu si Viorel Moldovan analizează primul 11 trimis în teren de selecţionerul Edi Iordănescu.

- Partida de pe Arena Naţională este comentată de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu. Imediat după meci, de la 23.30, Alex Rădulescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu si Viorel Moldovan revin în Studio UEFA cu impresii după meci.

- La Prima News, la ora 09.30, Raluca Al-Haddad îl are invitat în platou pe jurnalistul Dragoş Borchină. De la 17.00, în direct de la Cluj, internaţionalul Ioan Sabău este invitatul lui Ciprian Aron iar în avanpremiera meciului, în emisiunea Proiect de ţară: România de la ora 20.00, Sebastian Zachmann şi Costi Mocanu analizează, alături de jurnalistul sportiv Bogdan Cosmescu, şansele României la calificare.

- La Prima Sport, pe parcursul întregii zile vor exista intervenţii în direct de la Arena Naţională, plus noutăţi din cantonamentul Naţionalei.

Meciurile Naţionalei, împărţite între Antena 1 şi Prima TV

Reamintim că Antena 1 şi Prima TV au cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru perioada 2022-2026, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cele două posturi (Antena 1 şi Prima) vor difuza 40 de meciuri ale Naţionalei. Partidele vor fi împărţite în mod egal: 20 la Antena 1 şi 20 la Prima TV.

Se vor difuza partide din: preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026, dar şi meciuri din două ediţii ale UEFA Nations League.

Iată care este programul de la Prima TV, dedicat meciurilor Naţionalei:

  • România - Belarus (28 martie)
  • Elveţia - România (19 iunie)
  • România - Israel (9 septembrie)
  • România - Andorra (15 octombrie)
  • Israel - România (18 octombrie) 

Citeşte şi: Naţionala României, 40 de meciuri în patru ani pe Antena 1 şi Prima TV! Jumate-jumate!

Citeşte şi: Cum sunt împărţite meciurile Naţionalei între Antena 1 şi Prima TV? Programul partidelor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus