Skip to main content

După Cancan şi Gândul, şi site-ul Romania TV are interzis să mai scrie despre viaţa privată a miliardarului Daniel Dineş

 
Sursa captură: Hotnews.ro
Sursa captură: Hotnews.ro

După site-urile Gandul şi Cancan, nici site-ul Romania TV nu mai are voie să scrie despre viaţa privată a miliardarului UiPath Daniel Dineş. Tribunalul Prahova a decis să oblige Romania TV să elimine de pe site o ştire intitulată „EXCLUSIV Amanta lui Daniel Dines, prima şedinţă foto după ce s-a aflat că va deveni mamă. Cum a fost fotografiată Iuliana Doroftei, gravidă în 6 luni”.

Publicitate

În plus, site-ul RTV trebuie să se abţină să mai publice în viitor articole „de natura celor anterior difuzate în articolele publicate în perioada 11.12.2023-15.12.2023, respectiv în data de 06.03.2024 pe site-ul www.romania.net sau pe orice alte site-uri deţinute şi/sau controlate de pârâte şi prin orice alte mijloace, inclusiv, dar fără a se limita la, paginile de Facebook şi Instagram România TV, până la data soluţionării definitive a dosarului înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova”. 

Mai exact, este vorba despre articole despre o relaţia sa cu o presupusă amantă şi că Daniel Dineş ar urma să devină tată. 

Daniel Dineş duce un război în instanţă şi împotriva publciaţiilor Gandul şi Cancan despre care a reclamat că duc o adevărată campanie împotriva sa. Milionarul cere daune de 100.000 de euro în procesul de fond pe care l-a deschis contra Gandul Media Network şi a lui Adrian Artene. 

Decizia Tribunalului Prahova, consultată de Paginademedia.ro pe portalul instanţelor de judecată:

„Respinge ca neîntemeiată excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei RTV HD S.R.L., invocată prin întâmpinare.

Admite în parte cererea. Obligă pârâtele, până la data soluţionării definitive a dosarului înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova sub nr.1232/105/2024, la retragerea de pe site-ul www.romaniatv.net a articolului „EXCLUSIV Amanta lui Daniel Dines, prima şedinţă foto după ce s-a aflat că va deveni mamă. Cum a fost fotografiată Iuliana Doroftei, gravidă în 6 luni”, publicat în data de 06.03.2024.

Obligă pârâtele la încetarea publicării pentru viitor, a unor noi articole care să cuprindă informaţii vizând viaţa privată a reclamantului de natura celor anterior difuzate în articolele publicate în perioada 11.12.2023-15.12.2023, respectiv în data de 06.03.2024 pe site-ul www.romania.net sau pe orice alte site-uri deţinute şi/sau controlate de pârâte şi prin orice alte mijloace, inclusiv, dar fără a se limita la, paginile de Facebook şi Instagram România TV, până la data soluţionării definitive a dosarului înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova sub nr.1232/105/2024. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se depune la Tribunalul Prahova.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus