Skip to main content

FOTO. „Şaorma cu de toate” la Pro TV. Una dintre măştile noului sezon Masked Singer e o... „şaorma”

 
FOTO. „Şaorma cu de toate” la Pro TV. Una dintre măştile noului sezon Masked Singer e o... „şaorma”

FOTO. Primele măşti ale noului sezon sezon Masked Singer au fost anunţate de Pro TV.

Publicitate

Bufniţa, Papagalul, Albina şi Şaorma sunt primele „personaje” anunţate în sezonul al doilea, scrie protv.ro.

„Este extrordinar! Avem celebrităţi Am avut grijă la fiecare părticică şi la fiecare detaliu din costume. Inspiraţia ne vine de la modă, de la viaţă, de la poveşti, din artă”, au spus creatorii costumelor.

FOTO. Primele măşti ale noului sezon Masked Singer


Masked Singer şi-a anunţat juriul şi prezentatorul

Sezonul 2 Masked Singer Români are schimbări în juriu. Au ieşit Codin Maticiuc şi Ana Morodan, iar în locul lor au venit Mihaela Rădulescu şi actorul Alex Bogdan. Inna şi Horia Brenciu au rămas la masa juriului.

Şi prezentatorul este nou. În locul lui Jorge a venit Pavel Bartoş, în condiţiile în care Vocea României nu va fi pe Pro TV în această toamnă.

Despre formatul Masked Singer

Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiţie. Masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

Show-ul are şi un fel de juriu, un „grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de ţări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

 

CITEŞTE ŞI: Mihaela Rădulescu revine! În juriul Masked Singer. Şi Inna e "detectiv"

CITEŞTE ŞI: Horia Brenciu rămâne „detectiv” la Masked Singer. Pro TV îl anunţă pe actorul Alex Bogdan în juriul sezonului doi

CITEŞTE ŞI: Pavel Bartoş va prezenta sezonul 2 al Masked Singer România

CITEŞTE ŞI: Pro TV pregăteşte un nou sezon de Masked Singer, show câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danci ionela Danci ionela
    Nea Marin
  • MilCurt MilCurt
    Dragoș stai liniștit te uiți la Asia ha

    Asiaticii in scadere fata de sezonul trecut (noroc cu pandemia). Sa nu uiti sa zici asta postacule !
  • Elimil Elimil
    Prostie fără limite

    Ca la Antenuta cu Umorul Sec. Nu postac ?
  • MiliCut MiliCut
    foarte slab

    Tot peste Antenuta Zero va fi emisiune. Ha ha !
  • Mile Mile
    Dragoș stai liniștit te uiți la Asia ha
  • Dragos Dragos
    Formatul asta sud coreean nu va prinde niciodata atat de tare in alte tari decat cele din Asia si asta pentru ca asiaticii au alta cultura. Daca primul sezon a fost urmarit, dupa parerea mea, din curiozitate, acum prevad ca asta va fi ultimul, pentru ca, mai mult ca sigur, isi va lua bataie. Eu nu sunt ca Slagean Mile Martinovici sa apar orice productie apare, sunt realist si taxez orice tampenie care apare, indiferent de postul care o difuzeaza. Daca Pro-ul voia sa ia fata Antenei cu aceasta productie, trebuia sa o puna la concurenta cu Splash, pentru ca acea emisiune mi se pare chiar sub nivelul Masked Singer....sau poate o pune joia, la concurenta cu Adela (alt produs slab al Antenei). Daca o sa fie la concurenta cu Asia, Antena o va juca in picioare. Cei care au preluat fraiele Pro-ului sunt vai de mama lor!
  • A A
    Antonia ar trebui sa fie unul dintre mascati, a pus un story pe Instagram cu ea intr-un costum din foarte similar cu unul dintre astea, dar l-a sters rapid.

    Iar aia cu Shaorma e stupiditate la superlativ, cand vad idei din astea (mai ales pe online-ul lor, care bubuie de prostie), ma gandesc ca pana si cel mai prost om de pe strada ar putea sa se angajeze la PRO TV. Nu stiu ce sefi mai au, dar standardele si creativitatea au inceput sa scada drastic de 2-3 ani incoace. Acum nu prea mai e nicio diferenta intre PRO si Antena. Cam trist.
  • dotsan dotsan
    n-am urmărit emisiunea de la prima difuzare. văd demascații a doua zi la știrile de dimineață. o pierdere de timp.
  • D D
    Sincer, doar șaorma mi se pare super ciudată, în rest, măștile par faine, dar emisiunea plictiseală. Mai degrabă mă uit la ultimele 5 min să văd demascarea :D
  • Șerban Șerban
    Noaptea minții
  • Mile Mile
    Prostie fără limite
  • mile mile
    foarte slab

Trimite un comentariu

sus