Skip to main content

Audienţele decid. Antena 1 mută Burlacul mai târziu. Schimbă şi ziua

 
Audienţele decid. Antena 1 mută Burlacul mai târziu. Schimbă şi ziua

Schimbare la Antena 1. Show-ul Burlacul, prezentat de Răzvan Fodor, a fost mutat în altă zi şi mai târziu, după cinci ediţii în care emisiunea a fost aproape „invizibilă” în audienţe.

Publicitate

Nu va mai fi nici vinerea, nici la ora 20:30 ca şi până acum.

Oficialii postului spun că emisiunea se va vedea joi, de la ora 23:00, după serialul Adela. Concret, mutarea se va produce de săptâmâna viitoare, adică din 15 aprilie.

Burlacul a debutat la începutul lunii martie, pe locul trei în audienţe. De-a lungul celor cinci ediţii care s-au scurs de atunci, emisiunea nu a urcat. A fost surclasată, în fiecare vineri, de Românii au talent (Pro TV) şi de Survivor (Kanal D).

Reamintim că Antena 1 a readus emisiunea pe post, după cinci ani, cu Andi Constantin în postura de „burlac” şi cu Fodor prezentator.


Citeşte şi: După ani şi ani. Antena 1 reînvie formatul Burlacul, după cinci ani. Răzvan Fodor va fi prezentator


Citeşte şi: Românii, cu ochii lipiţi de televizoare la Românii au talent. Antena 1, cifre slabe cu debutul Burlacul. Survivor, locul doi


Istoria emisiunii

Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în 2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon.
 
Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău şi Andreea Mantea.
 
Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere, diferite ca înfăţişare şi fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.
 
Antena 1 a avut pe post şi varianta „Burlăciţa”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea a fost „burlăciţele”, cu Radu Vâlcan şi Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.
 
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Păcat! Cred ca audienta este scăzută datorită concurentelor...nici una nu l are pe vino încoace din nici un punct de vedere nici ca frumusețe,nici ca inteligenta. Acest lucru îngreunează misiunea Burlacului de a fi aceiasi persoana atractivă de la insula iubirii.
 • ANTENA ***, o sa ma uit pe net ca si asa nu va faceam audienta ca sunteti *** ! Mutati emisiunile cum vreti voi, trebuia sa fiti amendati pentru asta, ca nu va tineti de program, si nici nu anuntati, lasati omul sa astepte, *** !!!
 • Total neinspirata mutare, daca s-a facut pentru audienta/concurenta. De Romanii au talent m-am plictisit de multi ani, (aceleasi numere/alte personaje), Survivor e la fel o plictiseala repetata si rasuflata. Vinerea mai aveam motiv sa pornesc tv-ul citeva ore, insa de acum o sa vad emisiunea in reluare (si fara reclame, he he).
 • Păcat că au schimbat ora de difuzare....e foarte târziu...cine va mai urmări emisiunea la ora aia?...nu se poate schimba la o ora mai accesibilă?
 • Ce măgărie sa schimbați așa ! O puteți pune oricând, dar nu la ora 23! Cine se va mai uita la ora aia ? Puteți pune luni marți miercuri joi sau duminica de la 20.30.
  Ora 23 va fi anume ca emisiunea sa nu mai aibă audienta DELOC.
 • Ori sunteți proști, ori vă prefaceți! De ce ați pus emisiunea vineri când știați ca aveți concurență pe pro tv? De ce dați reluarea Joi, și nu puneți emisiunea în sine dpar Joia la 20:30?!? Cine dracu mai asteapta sa vada de la 23? Să vedeți ce vă scade audiența de acum incolo. Cine se ocupă de grila de programe să-și dea demisia, e un/o incapabil/ă....
 • O mare prostie mutarea emisiuni în alta zi și mai ales la o ora asa târzie, audienta ca fi cu atât mai mică, păcat
 • Audienta va scădea considerabil! Păcat, chiar asta se dorește?!?! Să rămână cum este, o altă zi și oră vor da peste alte programe, la alte canale... Nicio logică de schimbare!
 • O prostie mutatul la ora aceea, o sa scada audienta si mai mult, mutați in alta zi la o ora de audiență.
 • Prima Tv ar pregăti un show de dans în genul dansez pt tine, bazat pe cazuri sociale(“ am un vis”). Se pare că cei de la Prima au luat legătura cu echipa Monei Segall, iar aceasta a venit cu niște idei. Pagina de media, poate reușiți să aflați câte ceva.
 • @Bam, bani mulți nu se bagă în așa emisiuni de genul. Se ia bucată de băiat dornic de afirmare și alte 20 de fete care doresc o aventură prin Europa la brațul “burlacului”. Mai mult costa producția decât protagoniștii sau cheltuielile de recuzită. De ce se investește puțin? Pentru că Antena știa că nu vor face față în fața Romanii au talent - ProTV, dar sperau să fie peste Kanal D. Nu le-au ieșit. Mai bine făceau Insula Iubirii și erau mai bune audiențele.

  Apropo, serialele românești se mută și la ora 00:00 dacă nu fac puncte de rating pentru că oricum Gurvenul plătește serialele prin proiectul de teatru și film. (Emisiuni: Vlad, Sacrificiul, Fructul oprit, Profu etc)
 • Se vede ca astia muta emisiunea mai in noapte ca sa bage si faze erotice cu fetițele si burlacul dornici de afirmare, crezand ca vor atrage tinerii pe modelul showurilor cu ispite din trecut. Insa publicul antenelor e mai batran si dornic de amintiri din trecut care sa ii mențină nostalgici, nu de tineri care sa se certe si sa se giugiulească dezbracati dupa un scenariu prost facut de producatorii disperati dupa audiente.
 • Si cred ca cu filme vechi vor scoate mai mult? Tot aceleasi audiente sau poate mai mici

Trimite un comentariu