Skip to main content

Audienţele decid. Antena 1 mută Burlacul mai târziu. Schimbă şi ziua

 
Audienţele decid. Antena 1 mută Burlacul mai târziu. Schimbă şi ziua

Schimbare la Antena 1. Show-ul Burlacul, prezentat de Răzvan Fodor, a fost mutat în altă zi şi mai târziu, după cinci ediţii în care emisiunea a fost aproape „invizibilă” în audienţe.

Publicitate

Nu va mai fi nici vinerea, nici la ora 20:30 ca şi până acum.

Oficialii postului spun că emisiunea se va vedea joi, de la ora 23:00, după serialul Adela. Concret, mutarea se va produce de săptâmâna viitoare, adică din 15 aprilie.

Burlacul a debutat la începutul lunii martie, pe locul trei în audienţe. De-a lungul celor cinci ediţii care s-au scurs de atunci, emisiunea nu a urcat. A fost surclasată, în fiecare vineri, de Românii au talent (Pro TV) şi de Survivor (Kanal D).

Reamintim că Antena 1 a readus emisiunea pe post, după cinci ani, cu Andi Constantin în postura de „burlac” şi cu Fodor prezentator.


Citeşte şi: După ani şi ani. Antena 1 reînvie formatul Burlacul, după cinci ani. Răzvan Fodor va fi prezentator


Citeşte şi: Românii, cu ochii lipiţi de televizoare la Românii au talent. Antena 1, cifre slabe cu debutul Burlacul. Survivor, locul doi


Istoria emisiunii

Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în 2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon.
 
Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău şi Andreea Mantea.
 
Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere, diferite ca înfăţişare şi fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.
 
Antena 1 a avut pe post şi varianta „Burlăciţa”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu şi Andreea Mantea a fost „burlăciţele”, cu Radu Vâlcan şi Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.
 
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    Audienta va scadea deoarece este tarziu difuzrea emisiuni la ora 23 , era de preferinta ora 20.30.
  • madalina madalina
    Faptul ca ati schimbat emisiunea la o oră atat de tarzie denota ca lipsa de bun simt fata de cei care urmaresc emisiunea
  • Ema Ema
    Ora este f nepotrivită, poate faceti totusi o reprogramare,observ ca este opinia mai multor telespectatori...
  • Diana Diana
    Sant foarte nemultumitata de schimbare. Sincer , nu toata lumea sta acasa sa poata urmari la asa ore tarzii ca sa nu spun turbate , emisiunea preferata. Traim niste vremuri tulburi, intr-o lume nesigura si macar aveam un mic rasfat vineri seara. Revin cu rugamintea asa cum a comentat cineva, ar fi bun simt ca emisiunea sa fie la ore decente sa poata fi urmarita de cei care erau fanii ei. E loc sub soare pentru toata lumea cine place romanii au talent , se uita acolo , cine prefera antena 1 ramane pe postul in cauza. Si asa , este audienta se va diminua si mai mult. Ar fi fost bine sa tineti cont de parearea telespectatorilor, in fond noi santem publicul.
    Cu respect
  • Simon Simon
    Cum să schimbați asa pur și simplu?Putin respect pt noi cei care urmăream,totuși era pe locul 3 în audiente,îl puteți muta la o ora mai accesibilă măcar!
  • Cristina Cristina
    Păcat! Cred ca audienta este scăzută datorită concurentelor...nici una nu l are pe vino încoace din nici un punct de vedere nici ca frumusețe,nici ca inteligenta. Acest lucru îngreunează misiunea Burlacului de a fi aceiasi persoana atractivă de la insula iubirii.
  • Rox Rox
    ***Era peerfect la 08:30 vinerea!
  • Gica Gica
    ANTENA ***, o sa ma uit pe net ca si asa nu va faceam audienta ca sunteti *** ! Mutati emisiunile cum vreti voi, trebuia sa fiti amendati pentru asta, ca nu va tineti de program, si nici nu anuntati, lasati omul sa astepte, *** !!!
  • pepe pepe
    Total neinspirata mutare, daca s-a facut pentru audienta/concurenta. De Romanii au talent m-am plictisit de multi ani, (aceleasi numere/alte personaje), Survivor e la fel o plictiseala repetata si rasuflata. Vinerea mai aveam motiv sa pornesc tv-ul citeva ore, insa de acum o sa vad emisiunea in reluare (si fara reclame, he he).
  • Simona Simona
    Păcat că au schimbat ora de difuzare....e foarte târziu...cine va mai urmări emisiunea la ora aia?...nu se poate schimba la o ora mai accesibilă?
  • Bodeanu Ileana Bodeanu Ileana
    Ce măgărie sa schimbați așa ! O puteți pune oricând, dar nu la ora 23! Cine se va mai uita la ora aia ? Puteți pune luni marți miercuri joi sau duminica de la 20.30.
    Ora 23 va fi anume ca emisiunea sa nu mai aibă audienta DELOC.
  • Mihaela Mihaela
    Ori sunteți proști, ori vă prefaceți! De ce ați pus emisiunea vineri când știați ca aveți concurență pe pro tv? De ce dați reluarea Joi, și nu puneți emisiunea în sine dpar Joia la 20:30?!? Cine dracu mai asteapta sa vada de la 23? Să vedeți ce vă scade audiența de acum incolo. Cine se ocupă de grila de programe să-și dea demisia, e un/o incapabil/ă....
  • Alexandra Vadan Alexandra Vadan
    O mare prostie mutarea emisiuni în alta zi și mai ales la o ora asa târzie, audienta ca fi cu atât mai mică, păcat
  • Ame Ame
    Audienta va scădea considerabil! Păcat, chiar asta se dorește?!?! Să rămână cum este, o altă zi și oră vor da peste alte programe, la alte canale... Nicio logică de schimbare!
  • Adela Jurca Adela Jurca
    O prostie mutatul la ora aceea, o sa scada audienta si mai mult, mutați in alta zi la o ora de audiență.

Trimite un comentariu

sus