Skip to main content

Nouă schimbare în matinalul TVR: Chioţea va avea o nouă parteneră de prezentare

 
Foto - TVR (Dorin Chioţea si Anca Mazilu)
Foto - TVR (Dorin Chioţea si Anca Mazilu)

TVR face o nouă schimbare în programul de dimineaţă. Dorin Chioţea va avea o nouă parteneră de prezentare.  

Publicitate

La prezentare, în locul Andrei Soceanu (care se întoarce la ştiri), intră Anca Mazilu. Astfel, Mazilu va prezenta emisiunea de dimineaţă cu Chioţea. 

Anca Mazilu realizează la TVR emisiunea "Eu pot".

Concret, mutarea se face de luni, 21 iunie. 

Emisiunea „Cu capu-n zori” va fi programată de luni până vineri, de la ora 8:00. Înainte de matinal, TVR va avea o oră de Telejurnal cu Andra Soceanu - cea care era până acum în studio cu Dorin Chioţea. 

Dorin Chioţea şi Anca Mazilu vor realiza matinalul (între 8.00 şi 10.00), iar chef Angie Cobuţ va găti, ca şi până acum, în emisiune. 

Formula Chioţea-Soceau, doar patru luni

Nu este prima schimbare în matinalul TVR. În luna februarie, TVR a renunţat la prezentatorii Gabriel Fereşteanu şi de Liza Sabău, după numai cinci luni de la lansare. 

TVR a găsit o nouă formulă câteva zile mai târziu: Din 1 martie, i-a băgat la prezentare pe Dorin Chioţea şi Andra Soceanu, care prezenta ştirile matinalului.

Tot atunci s-a schimbat şi producătorul, când a ieşit din proiect Augusta Lazarov. Rolul de producător general a fost preluat de Mihaela Căciuleanu, Florenţa Dăscălescu a devenit producător executiv, iar Horaţiu Rusu a preluat rolul de şef de producţie.

Citeşte şi: Schimbare de plan la TVR: Dorin Chioţea intră prezentator principal la matinal!

Citeşte şi: TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

Citeşte şi: Chioţea, Zeicescu şi Cristi Tabără, printre numele care vor avea emisiuni

Tot de luni, Cristache va fi mutat la 17:00

O altă mutare care se va produce de luni, 21 iunie, este cea a emisiunii lui Ionuţ Cristache. România9 va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate aici


Citeşte şi: Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR


Citeşte şi: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"


Citeşte şi: TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alt privitor alt privitor
    Anca Mazilu e sub Andra Soceanu, e clar. Cred ca Andra si Radu Tudor ar face un cuplu senzational seara. Le-ar sta bine impreuna si dupa program.
  • un privitor un privitor
    Asteptam cu nerabdare anuntul cand Anca Mazilu va avea un nou partener
  • Publicitarul Publicitarul
    Marii ganditori de programe din TVR (Tompea, Darvariu, Amza, Oana Popescu etc) sunt in urma timpurilor. Matinalul TVR nu e un produs rau, are invitati buni spre excelenti si doi oameni ok in platou: Chiotea si chef Angi. Ei au in mod natural talent, dialogheaza bine. Chiotea e si un reporter cu experienta care poate vorbi cu oricine pe orice tema. Iar dna Angi chiar daca stalceste limba romana compenseaza total prin amestecul de cuvinte spaniole si accentele din Ardeal, e o persoana cu lipici. Ei bine in contextul asta terminatorii de audiente tin sa bage oamenilor pe gat cate o fatuca, vorba maestrului Cristoiu, ca nuca-n perete. Individe in general dragute, dar nu din cale-afara, fara sare si piper, care strica toata sceneta taman cand e la punctul de maxim interes. Cand deja ai doi oameni ok in platou, al treilea ar trebui sa fie la un nivel maxim si el, iar daca e o "ea" e clar ca iti trebuie ceva de genul sa miste muntele din loc. Nasol e ca dupa Matinal urmeaza o serie de ore lungi cu emisii de te iei cu mainile de cap. Iar multe dintre seri sunt cu filme vechi, teatru tv de acum 40 de ani etc. Cum ar veni, o ciorba cu de toate, pe deasupra si usor ranceda.
  • Livia Pila Livia Pila
    Dar fără *** Chiotea nu se poate?
  • Radu DG Radu DG
    Nu pricep de ce toate tv, deci si TVR, incearca sa ne bage pe gat fete dragute care nu-s in stare sa articuleze mai mult de doua propozitii si nici sa puna mai mult de doua intrebari (si alea banale) vedetelor din platou. Chiar nu se poate fara ele?
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @Popa

    TVR este postul național, și are pretenția de a avea propria sa emisiune dimineața, chiar dacă nu este vorba de o emisiune matinal clasică, ci un matinal de știri.

    Tot din păcate, TVR a renunțat deja la programele de dimineață ale canalelor regionale, singurul păstrat fiind cel din Chișinău, difuzat pe TVR Moldova și TVR3.
    Eu urmăream, e drept că nu tot timpul, emisiunea matinală de pe TVR Craiova.
  • Popa Popa
    de ce nu fac un joint venture cu prima televiziuni produc 2 matinale cu rezultate extrem de slabe. sa faca un singur matinal si sa imparta costurile iar marele apropitar din cluj mai face niste economii. nu s-au gandit ei la asta?

Trimite un comentariu

sus