Skip to main content

Schimbări la Focus de la Prima TV. Nume nou la sport, după plecarea lui Căruceru. Şi nou-venita Roxana Ghiorghian a intrat pe post

 
Schimbări la Focus de la Prima TV. Nume nou la sport, după plecarea lui Căruceru. Şi nou-venita Roxana Ghiorghian a intrat pe post

Schimbări la Focus de la Prima TV. După plecarea lui Florin Căruceru, un nume nou se alătură ştirilor din sport. De asemenea, nou-venita Roxana Ghiorghian a intrat pe post. Ce face? 

Publicitate

Marina Niţoiu, cea care prezenta până acum vremea în matinalul Focus la Prima Oră, trece acum la pupitrul ştirilor din sport, tot la Prima TV. 

Alături de ea, rămâne şi Maria Iordănescu. Cele două vor prezenta ştirile sportive, de luni până joi, în cadrul jurnalelor Focus. 

Anca Serea este cea care va prezenta în continuare ştirile sportive din weekend, de vineri până duminică. 

Roxana Ghiorghian, la meteo

Roxana Ghiorghian, cea care s-a despărţit recent de postul Antena 1, a trecut la Prima TV (după cum Paginademedia.ro scria în exclusivitate la jumătatea lunii noiembrie). Informaţiile de la vremea respectivă spuneau că ea ar fi trebuit să prezinte sport, la televiziunile din grupul Clever. La Antena 1 prezenta tot sport. 

Ea a intrat de câteva zile pe post, dar la meteo. 

„Venirea la Prima TV este o schimbare totală pentru mine. Este o provocare, dar promit să aduc un zâmbet senin chiar şi în cele mai mohorâte zile. Vă aştept cu voie bună, energie şi prognoza meteo. Eu sunt responsabilă cu soarele, restul e de la ANM”, spune noua prezentatoare meteo de la Prima TV. 

Echipa care aduce informaţiile despre vreme este formată din Roxana Ghiorghian şi Georgia Ninu. 

Florin Căruceru a plecat la Antena 1

Reamintim că, recent, a plecat de la Prima TV prezentatorul Florin Căruceru. El prezenta sport, iar acum a trecut la Antena 1 pentru noul jurnal de la ora 17:00, alături de Laura Nureldin. 


Citeşte şi: Andreea Berecleanu, primul jurnal la Prima TV. Anca Serea, la sport. Studio nou pentru Focus HD


Citeşte şi: Roxana Ghiorghian a plecat de la Antena 1. Unde merge


Citeşte şi: Pleacă unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Telekom Sport. El nu va mai apărea nici la Prima TV


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vanda Vanda
    Această Nițoiu e un caracter infect. Iar ca prezentatoare lasă de dorit. Să-i spună cineva că sportul nu e o poveste.
  • Soby Soby
    @geo Nu mai știu nimic. Domnul Obae chiar știe despre care vor să plece de la Digi 24 la B1 TV.

    Nu toți care vor să plece de la Digi 24 vor pleca la B1 TV. Unii mai vor și la Realitatea Plus, TVR sau PRO TV. Cred că cei mai mulți vor pleca la B1 TV, pentru că B1 TV are foarte puțini oameni în echipă și au decis să ia oamenii care vor să plece de la Digi 24 pentru a crește audiența din cauza că nu mai este Radu Banciu de un an și audiența a scăzut.
  • geo geo
    Soby, ce mai stii de cei multi plecati de la Digi 24 care ar fi trebuit sa intre pe post azi la B 1 TV, si despre care postai zi de zi, de mai multe ori pe zi, in urma cu 3-4 saptamani ?
  • Soby Soby
    @ddd Același situație este și Digi 24. Văd că prezentatorii, reporteri și oamenii din echipă fac prin rotație degeaba. Luni văd acei prezentatori, acei reporteri și acei oameni din echipă, iar Marți văd alți prezentatori, alți reporteri și alți oameni din echipă. Nici măcar nu prind în top 10 la audiențe, fiind depășită de Realitatea Plus, Antena 3 și România TV. În curând, Digi 24 va avea audiență mai mică decât B1 TV și Digi 24 va avea același eșec ca N24, și N24 avea o audiență mai mică de atunci când a fost un post de știri.

    Digi 24 arată mai prost și mai slab față de 2012-2017, la nivel de început, a început să plece prea mulți, multe emisiuni scoase și nu mai este ce a mai fost. În 2022, din echipa veche, rămân doar Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu și CTP și vor veni oameni tineri ca să prezinte știri, să fiu reporteri sau să fiu de altă ocupație, de exemplu, editori.
  • Soby Soby
    Georgia Ninu nu cumva e aia care a prezentat Știri din Sport la Antena 3? A plecat de curând de la stația Intact.

    Văd că Antena 3 a început să dea știri din sport fără prezentator de ceva timp, și Digi 24 a început să dea știri din sport fără prezentator de acum, Realitatea îl are doar pe Claudiu Giurgea care prezintă știri din sport din oră în oră, România TV avea doar știri din sport de când a fost numit RTV și a fost până în 2012, B1 TV nu mai are știri din sport din 2013-14 încoace.
  • geo geo
    Am remarcat si eu...Roxana Ghiorghian trebuia sa ramana pe sport iar Georgia Ninu, pe meteo !
  • ddd ddd
    prima face modificări și face mutări fix acolo unde nu prea contează în liga mare dacă vrei să joci cât de cât măcar pentru top 6 contează Prime time acolo contează aici e așa de o încălzire

    Prima tv în Prime time acum arată mai prost decât în perioada de insolvență sub Cristi burci atunci mai aveau ceva filme mai încercau ceva se mențineau acolo Top 8 top 10 acuma dacă ating top 10 cu actuala strategie e vis vis

Trimite un comentariu

sus