Skip to main content

Schimbare la vârful Metropola TV: Edward Pastia nu mai este şeful ştirilor la televiziunea lui Pandele

 
Schimbare la vârful Metropola TV: Edward Pastia nu mai este şeful ştirilor la televiziunea lui Pandele

Schimbări la vârful postului de televiziune Metropola TV, care este deţinut de Consiliul Local din Voluntari, condus de Florentin Pandele. Din punct de vedere al conţinutului, staţia era coordonată de Edward Pastia pe zona de ştiri şi de Claudiu Peruşco pe zona de divertisment/producţie.

Publicitate

Edward Pastia, care a venit la postul TV încă de la lansare, din luna august, nu mai este directorul ştirilor. El a fost trecut pe zona de "dezvoltare". Deocamdată nu a fost numit un nou coordonator al ştirilor.

Totodată, Claudiu Peruşco, cel care coordona divertismentul şi era director de producţie, a fost numit şef de proiect la Metropola TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Edward Pastia a declarat scurt: "Vor fi proiecte de dezvoltare mari, care ţin tot de Metropola."

Claudiu Peruşco, cel care a coordonat divertismentul, iar acum este şef de proiect, a lucrat mulţi ani în grupul Intact, ca regizor artistic şi producător la multe dintre producţiile Antena 1.

Claudiu Peruşco, Carte de vizită, via Linkedin:

 • Iunie 2020: Director de producţie Metropola TV
 • 2002-2019: Regizor artistic şi producător general Intact Production. Printre emisiunile la care a fost director artistic: Next Star, Scena Misterelor, Revelioane, Te pui cu blondele, Paparazzi, Pariu că ştiu.
 • 2006-2007: regizor artistic Pro TV (La Bloc, Meseriaşii, Anticamera - cu Florin Călinescu)
 • 2003-2006: Manager de operaţiuni Antena 3

Citeşte şi: De luni, Metropola TV se vede în toată ţara. Postul deţinut de Primăria Voluntari anunţă noua grilă, cu Mădălin Ionescu cap de afiş

Citeşte şiEdward Pastia, directorul Realitatea, pleacă după 8 ani. La un post regional din Constanţa

Citeşte şiVIDEO. În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune de la postul primăriei Voluntari, condusă de soţul Pandele 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Dodo, le vor justifica prin costuri de echipament “de ultimă generație”, salarii etc. Au ei experiență în ***, doar soția e fost primar de capitală unde a furat și apa caldă.
 • @Stefan, simplu: când nu mai ai cum să furi bani, îți faci televiziune și bagi acolo bănuții pentru că oricum nu contează dacă au audiență sau nu.
  Numai în România vezi așa ceva ca o primărie să aibă propria televiziune sunt se pierd bani degeaba..
 • La cat sluj a facut in fata lu Firea de fiecare data cand a venit la Tvr, cu siguranța si Cristache sarmaluta isi va gasi un loc cald aici si nu va mai fi nevoit sa faca pe echidistantul si pe verticalul.
 • Ce sifonare de bani de la primaria Voluntari spre acest post cu 0 audienta.
 • @Stefan, fix cum traieste TVR, cu bani de la stat. La TVR da bani guvernul, la metropola da bani primaria voluntari :D
 • Nimeni e promovat Nicaieri. După ce ai fost locotenentul lui Gușă să ajungi să îi cari geanta lui Pandele e o presă de mare angajament!
 • Sunt si eu curios cum traieste un post de televiziune la care nu se uita nimeni.
 • Cred ca ar trebui promovat fostul nostru coleg din TVR, Adrian Bucur. Are asta un talent pentru mistificare....

Trimite un comentariu

sus