Skip to main content

Scuzele lui Buhnici, locul doi în trending, după manelistul Tzancă Uraganu. Câte vizualizări are

 
Sursa foto: captură Youtube
Sursa foto: captură Youtube

Buhnici este în trending pe YouTube. Clipul postat de el „Iertaţi-mă, doamnelor!“ este pe locul doi, după un videoclip al manelistului Tzancă Uraganu.

Publicitate

George Buhnici şi-a cerut scuze în mod public doamnelor pentru declaraţiile pe care le-a făcut pe plajă la Neversea. Acum două săptămâni a vorbit, într-un interviu pentru Capatos, despre femeile cu vergeturi şi a dat-o exemplu pe soţia lui „care arată ca o minoră“.

„Da, am vorbit ca un mârlan“ a spus el într-un video postat pe YouTube luni, 26 iulie.

Acum, două zile mai târziu, clipul a strâns aproape 850.000 de vizualizări şi a ajuns în trending pe YouTube, fiind pe locul doi în top.

Lider este manelistul Tzancă Uraganu (Andrei Velcu) cu videoclipul melodiei sale „Havana“, postată acum şase zile şi care are 1,7 milioane de vizualizări.

Clipul cu scuzele lui Buhnici durează aproape 4 minute şi se apropie de un milion de vizualizări. Totodată, are şi multe reacţii: 36.000 de aprecieri şi aproape 3.000 de comentarii.

Vezi aici declaraţiile complete ale lui George Buhnici

Cine e după Buhnici, în top 10 trending pe Youtube?

După Buhnici, pe trei, este tot Tzanca Uraganu, dar cu altă melodie: Te-am vazut fara inel. 

Următoarele locuri sunt ocupate de alţi artişti, cei mai mulţi manelişti: YNY Seby, Florin Salam, Dani Mocanu, Oana Radu, Copilul de Aur şi Mario Fresh. 

Vezi aici de la ce a pornit tot scandalul Buhnici

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Postugi Postugi
  Postac nu te lasă în vacanta nimic

  Pai nici pe tine postac. Deja ai 100 de comentarii postacule.
 • Mile Mile
  Postac nu te lasă în vacanta nimic
 • Rebotoro Rebotoro
  Sepsi a avut rating apropate cât Craiova

  Si tot sub Pro TV. Ca si Antenuta Zero.
 • Rebotoro Rebotoro
  Te supăra adevărul, o sa îți fac zile fripte vara asta , fierbintenii exact se potrivesc , bea bere la Pet pun manele nu

  Vara asta Pro TV lider detasat. Supara adevarul nu postac ? Ha ha ha !
  Bea bere la Pet pun manele exact ca la Mangalita, ai uitat postac ? Sau ca Adelinara. Au vazut acolo manelarii postacule ?
 • Mile Mile
  Sepsi a avut rating apropate cât Craiova
 • A A
  Sterge toate comentariile negative, ce energie si timp liber sa ai sa stai geana pe Youtube si sa le stergi imediat cum apar... ce om penibil si fara viata personala. Si da mesaje intr-una pe la departamentele de marketing ale companiilor de la care lua bani, mai lasa-ne, penibilule, ti-ai cerut scuze doar pentru ca ai pierdut bani, nu pentru ca iti pare rau.
 • Mile Mile
  Te supăra adevărul, o sa îți fac zile fripte vara asta , fierbintenii exact se potrivesc , bea bere la Pet pun manele nu
 • Șerban Șerban
  Ce bucurie pe el. N-a mai avut așa vizualizări de când a renunțat la giveaway-uri.

  "Tzanca va fi personaj principal in Las Fierbinti ca asta este definitia serialului: manele, tarani, subcultura, promovare bautura si batutul femeilor."
  Nimic mai adevărat.
  Chiar și în episodul de aseară, morala poveștii a fost să-ți bați copilul pe care n-ai putut să-l crești bine de la bun început.
 • Maneluk Maneluk
  Ai dreptate modele ca Gigi mai sunt nu

  Ca si Vulpita de la Accesati. Pastrama de la Zero Stele. Nicoara de la Zero Stele. Lobont de la Zero Stele. Modele mai sunt la Antenuta Pensionara Manelara.
 • Ziliscu Ziliscu
  Retoric nu știi ce este aia

  Lasa retoricul postac bolovane. Aici vorbim clar, nu retoric postacule. Si aici e vorba de Buhnici. Ce parare ai de scuzele lui ? Sau de ce a afirmat acum cateva zile ?
 • Rebotor Rebotor
  Tzanca va fi personaj principal in Las Fierbinti ca asta este definitia serialului: manele, tarani, subcultura, promovare bautura si batutul femeilor. Nu este de mirare ca Las Fierbinti si Buhnici sunt in top, este acelasi lucru!

  Vezi ca si Umor Sec era prin top. De aia nu zici nimic postac antenist ? Hai curaj postacule ! Chiar si Accesatii erau in top. Atunci nu comentai postacule ?
 • Morbitu Morbitu
  Tocmai le vrea nu pricepi nimica

  Tu nu pricepi postac. Cica avem Stand Zero. Pai degeaba ai daca nu e in trend postacule. Ha ha ha !
 • Standic Standic
  Tara de fierbinteni , nu e normal sa fie asa , cică România nu vrea manele , asta e nivelul din fericire avem stand up ha

  Ca la adelinari acccesati miresici factorati umoristi marinici standarati , tara de pensionari antenisti cu 8 clase. Din fericire avem Imperiul Leilor, Ai Talent.
 • jk jk
  Lasa mile...Doar tu esti destept pe aici,apropo de ultimul tau comentariu
 • margo margo
  greata lumii... manele si ipocritul de bufnici... pffff... tara asta nu se mai face bine...

Trimite un comentariu

sus